מצרכים להכנת נודלס עם פטריות
- 200 גרם אטריות ביצים (נודלס) מבושלות לפי הוראות ההכנה
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות (אפשר לשלב כמה סוגים של פטריות)
- 2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
- 2 שיני שום כתושות
- 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול:
- 2 כפות שמן זית, 6 כפות רוטב סויה, 3 כפות דבש, פלפל שחור
איך מכינים נודלס עם פטריות?
- מטגנים בסיר את הבצל עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומבשלים (תוך כדי ערבוב מידי פעם) עד שהן מפרישות נוזלים (4-5 דקות).
- מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים כדקה ומוסיפים את הנודלס המבושל. מתבלים בשמן זית, רוטב סויה, דבש ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים עוד כדקה ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
67 תגובות
כניסה
67 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







