מצרכים להכנת מקלות מלוחים
- 1+1/3 כוסות קמח רגיל (190 גרם)
- 1 כפית שטוחה שמרים יבשים
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס מים קרים
- 1 כף שומשום
- 1/2 כפית שטוחה מלח
לעיטור:
- 1 ביצה טרופה
- מלח גס
- תבלינים לפני בחירה: שומשום, זעתר, תבלין שום, קצח
איך מכינים מקלות מלוחים?
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה (למעט חומרי העיטור) עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
- מחממים את התנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מפזרים קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי כחצי ס”מ. חותכים לרצועות דקות (ברוחב של כ1 ס”מ ואורך 15 ס”מ).
- מניחים על נייר אפיה ומברישים בביצה טרופה. מפזרים מעל תבלינים ואופים במרכז התנור למשך 15-20 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
197 תגובות
כניסה
197 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














