מצרכים להכנת ממרח קישואים
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4 קישואים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה.
- 2 ביצים
תיבול:
- כפית שטוחה אבקת מרק, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים ממרח קישואים?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הקישואים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות, עד שהקישואים מתרככים והנוזלים שהם מפרישים מתאדים. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים למחבת תוך כדי בחישה עד שהביצים מתבשלות יחד עם הקישואים.
- מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מכסים וממשיכים לבשל תוך ערבוב מידי פעם במשך 10 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
30 תגובות
כניסה
30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

