www.10dakot.co.il

ממרח קישואים

מתכון לממרח קישואים קל להכנה שניתן להגיש חם, פושר או קר.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ממרח קישואים
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

35 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת ממרח קישואים

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 קישואים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה.
  • 2 ביצים

תיבול:

  • כפית שטוחה אבקת מרק, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור

איך מכינים ממרח קישואים?

  1. מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הקישואים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות, עד שהקישואים מתרככים והנוזלים שהם מפרישים מתאדים. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים למחבת תוך כדי בחישה עד שהביצים מתבשלות יחד עם הקישואים.
  4. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מכסים וממשיכים לבשל תוך ערבוב מידי פעם במשך 10 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
*לאחר שממרח הקישואים התקרר לטמפ’ החדר ניתן לשמור בצנצנת או קופסה סגורה במקרר כ-4 ימים.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
30 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות