מצרכים להכנת מוס תותים
(1) מתכון למוס תותים על בסיס שמנת. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה.חומרים (4-6 מנות):
- מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 2 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 2-4 כפות אבקת סוכר לפי הטעם (*זה תלוי במתיקות התותים)
- 200 גרם תותים חתוכים גס (זה יוצא בסביבות כוס ורבע של 240 מ”ל)
איך מכינים מוס תותים?
- טוחנים את התותים בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה (ניתן להשתמש במוט בלנדר ידני).
- מקציפים את השמנת במשך כ-20 שניות. מוסיפים פודינג וניל, מחית תותים ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם ורוד יציב.
- מעבירים לכוסות אישיות (מומלץ להשתמש בשקית זילוף) ושומרים במקרר.
- טוחנים את התותים בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה (ניתן להשתמש במוט בלנדר ידני).
- מקציפים בקערה גדולה את החלבון עם הסוכר במשך 20 שניות. מוסיפים את מחית התותים ומקציפים במשך 10-20 דקות, עד שהתערובת נעשית תפוחה ואוורירית. ככל שתקציפו יותר, המוס יהיה תפוח ואוורירי יותר.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקפיא למשך כ-3 שעות לפחות.
- לפני ההגשה- מעבירים לכוסות אישיות ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
260 תגובות
כניסה
260 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














