מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה וקישואים
- 2 תפו”א בינוניים מגורדים
- 1 קישוא גדול מגורד
- 1/2 בצל בינוני מגורד
- 2 ביצים
- 2 כפות מלאות פירורי לחם
- 2 כפות שמן קנולה (לוותר אם מטגנים)
תיבול:
- חצי כפית מלח, 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף (רצוי מחומרים טבעיים), פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים לביבות תפוחי אדמה וקישואים?
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- בעזרת הידיים יוצרים קציצות (לא עבות מידי) וסוחטים מעט משאריות נוזלים.
- טיגון: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
- אפיה: מחממים תנור מראש ל200 מעלות, מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. מניחים את הקציצות על הנייר, מרססים/מברישים מעל במעט שמן ואופים במשך 25 דקות.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- לאחר 25 דקות להפוך את הקציצות צד ל 10-15 דקות עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
לביבות תפוחי אדמה לביבות קישואים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
134 תגובות
כניסה
134 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














