מצרכים להכנת גלידת אוראו
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 1/3 כוס חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
- 10 עוגיות אוראו (כפולות) שבורות גס
איך מכינים גלידת אוראו?
- מקציפים את השמנת במשך כ-2 דקות (מומלץ שהשמנת תהיה קרה מאוד לפני ההקצפה).
- מוסיפים את החלב המרוכז והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף כ-3 דקות נוספות עד לקבלת קצף מעט רך.
- מוסיפים את שברי העוגיות ומערבבים עם כף עד לאיחוד התערובת.
- מעבירים לקופסה מפלסטיק עם מכסה ושומרים במקפיא לפחות 3 שעות לפני ההגשה. *טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את מיכל השמנת המתוקה ואת החלב המרוכז למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה.הערות: חלב מרוכז הוא חלב משומר סמיך וממותק, בדר”כ ארוז בקופסת שימורים וניתן למצוא אותו בכל רשתות המזון (סופרים). החלב הממותק מעניק לגלידה את המרקם ולכן לא מומלץ לוותר עליו.לאחר שהייה ארוכה במקפיא לעתים הגלידה מעט קופאת ולכן מומלץ להוציאה לטמפ’ החדר למספר דקות כדי שתתרכך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
213 תגובות
כניסה
213 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

