www.10dakot.co.il

ברוסקטה בולגרית, פלפלים וחצילים

חטיפי אירוח קלילים וטעימים - ביסונים קטנים של עונג גדול

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

5-10 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • באגט חתוך לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
  • גבינה בולגרית מעודנת רכה
  • פלפלים אדומים קלויים חתוכים (ניתן לקנות מוכן)
  • פרוסות חצילים מטוגנות (ניתן לקנות מוכן)
  • ממרח פסטו מוכן (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות. מסדרים את פרוסות הבאגט על נייר אפיה ומזליפים מעל שמן זית. קולים בתנור 5-10 דקות עד שהפרוסות מזהיבות ונעשות פריכות (ניתן לזרז את התהליך ולשים את הפרוסות בטוסטר).
  2. לפני ההגשה: על כל פרוסת טוסט מורחים פסטו ובולגרית. מעל מניחים פרוסת חציל וגמבות קלויות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
10 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות