איך מכינים קצפת?
איך להכין קצפת?
חומרים:
קצפת חלבית: מיכל שמנת מתוקה/להקצפה (250 מ”ל), שליש כוס חלב קר , 2-3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
קצפת פרווה: מיכל קצפת צמחית, שליש כוס חלב סויה קר, 2-3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
1. מכניסים מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית למקפיא למשך 10 דקות ומוציאים (למה? כדי שההקצפה תצליח חשוב שהקצפת תהיה קרה מאוד לפני ההקצפה. שימו לב לא לשכוח במקפיא אחרת השמנת תקפא). גם את קערה ההקצפה מומלץ להכניס למקפיא ל-10 דקות.
2. שופכים את השמנת לקערה ומפעילים את המיקסר על עוצמה הגבוהה ביותר במשך כחצי דקה.
3. מוסיפים כשליש כוס חלב ו 2-3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וממשיכים להקציף במשך 2-3 דקות, עד לקבלת קצפת יציבה.
איך יודעים אם הקצפת מוכנה?
מטים את הקערה הצידה. אם הקצפת נשארת במקומה היא מוכנה. אם הקצפת נוזלת, יש להמשיך להקציף עד לקצפת סמיכה ויציבה.
הקצפתם והקצפת נשארה רכה או נוזלית?
יש להכניס את הקערה עם הקצפת למקפיא למשך כ-15 דקות, עד שהקצפת נעשית קרה מאוד, להוסיף 1-2 כפות אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
הקצפת קרם קוקוס– כדי שנצליח להקציף קרם קוקוס כמו שצריך יש להכניס אותו למקרר 24 שעות קודם להקצפה כדי שהחלק השומני יצוף למעלה ואותו יהיה ניתן להקציף.
למה מוסיפים לקצפת אינסטנט פודיג וניל? מאחר והקצפת לבדה לא נשארת יציבה יותר מ24 שעות. ברגע שמוסיפים לה אבקת אינסטנט פודינג וניל, היא מתייצבת יותר ומחזיקה מעמד יותר זמן.
הקצפה ללא מיקסר: איך להכין קצפת בלי מיקסר?
כעקרון אפשר להכין קצפת באופן ידני עם מטרפה (עם כף זה פחות מתאים) אבל זה מצריך קצת עבודה צריך לעבוד בנמרצות ובמהירות ולא להפסיק עד שהשמנת מסמיכה והופכת לקצפת יציבה. זה לוקח יותר זמן מאשר הקצפה במיקסר (4-6 דקות). כדי שההקצפה תצליח חשוב לזכור להכניס את מיכל השמנת ואת הקערה שבה רוצים להקציף למקפיא 10-15 דקות לפני ההקצפה.
מתכונים עם קצפת:
קינוחים עם קצפת: תותים עם קצפת, קינוח קצפת
עוגות עם קצפת: עוגת שוקולד עם קצפת, עוגת טריקולד, עוגת קרמבו
>> חזרה לתפריט “איך להכין“.
הי אפרת, האם יש מה לעשות לתקן קצפת אם יש לקצפת טעם לוואי מר?
היי חני,
לא אמור להיות לה טעם מר, אולי השמנת לא טובה.
היי
מה עושים שהקצפת יצא לי סמיכה מדי?
אפשר להוסיף קצת חלב במהלך ההקצפה.
היי אפרת תודה על המתכונים!
המתכון פשוט טוב מאוד
יוצא לי כמו הקצפת שמוכרים😋
תודה רבה
שמחה שיצא טעים❤️
היי אפרת המדהימה!!!!!!
קודם כל תודה רבה לך על האתר המושלם הזה!!!
אני נכנסת אליו ללא הפסקה ונהנת מאד מאד
שנית , אשמח לחוות דעתך –
אני רוצה למלא 18 גליליות בקצפת צמחית עם פודינג וניל
יש לי מיכל 500 מל וחבילת פודינג …
אשמח אם תוכלי לכתוב לי כמויות מדויקות בבקשה
תודה רבה !!!!
היי אפרת,
לדעתי הכמות הזו אמורה להספיק:
מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
היי אפרת,
הכפלתי כמויות והקצפת לא מתייצבת על אף שהוספתי חלב מרוכז…השמנות היו במקפיא ועדיין, אני לא מצליחה להרים אותה….. היא הפכה לדביקה ועיסתית…. יש לי איך להציל אותה??
במקרה כזה יש לשים את הקערה עם הקצפת למקפיא למשך כ-15 דקות, עד שהקצפת נעשית קרה מאוד, להוסיף 1-2 כפות אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
היי אפרת
מחוברת לאתר מאוד!! תודה רבה!
הקצפתי שמנת מתוקה ושכחתי להוסיף את הסוכר והקצפת כבר קשה
מה אפשר לעשות?
תודה!!
תוסיפי אבקת סוכר ותערבבי ממש בעדינות כדי שהקצפת לא תשבר:)
תודה, את כותבת לשים את קערת ההקצפה במקפיא 15 דקות הכוונה הקערה הריקה לפני ההקצפה?
או שתשים במקפיא את הקערה ואת השמנת בנפרד או שתשפוך את השמנת לקערה ותשים במקפיא.
אני רוצה לשים את הקצפת כקרם על עוגה בחושה, האם אני צריכה לאחסן את העוגה עם הקרם במקרר?
כן
רוצה לזלף קצפת ליד קינוח ולהביא כמשלוח מנות בפורים. איך אפשר להיערך מראש? האם להכין את הקצפת ולשמור אותה בשק זילוף במקרר יהיה בסדר כמה ימים? האם ניתן להקפיא? מה היית ממליצה?
המון תודה.
אפשר להכין מראש שקית זילוף ולשמור במקרר.
אפשר גם להקפיא לפני ששולחים (תלוי כמה זמן זה יעמוד בטמפ’ החדר)
למה מתכוונת כשאת אומרת תלוי כמה זמן זה יעמוד בטמפ החדר?
ומחדדת את השאלה, אם ארצה ביום פורים עצמו רק להוציא ולשלוח לאנשים- מה הכי כדאי וישמר טוב בלי טעם לוואי ובלי שזה יצנח מהאופציות הבאות:
1. להקציף ולשמור בשק זילוף במקרר
2. להקציף ולשמור בשק זילוף במקפיא
3. להקציף ולזלף ישר לכוסות אטומות ולשמור במקרר
4. להקציף ולזלף ישר לכוסות אטומות ולשמור במקפיא.
מתכננת להכין כ3 ימים מראש לפחות אם לא יותר. אינספור תודה לך
הכוונה שקצפת אי אפשר להשאיר יותר מידי זמן מחוץ למקרר.
הייתי הולכת על אופציה 4.
תודה יקרה על כל המענה והסבלנות. רק לא חושבת שכשזה יפשיר זה יהפוך למימיי ועם טעם לוואי כזה של קרח?
אם מקציפים לקצפת יציבה אז גם לאחר הפשרה זה הופך לקצפת יציבה.
ברור שאם משאירים את הקצפת בחוץ או בטמפ’ חמה יותר מידי זמן, זה הופך למימי.
מעולה. המון תודה על כל העזרה והמענה.
יש לי שמנת מתוקה שהתאריך שלה היה אתמול. אפשר להשתמש?
תטעמי אותה. אם היא טועמת בסדר ולא חמצמצה אז כן.
שלום, הכנתי אתמול פבלובה והקצפתי שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר. הקצפת נראתה יפה וקשה. שמתי אותה במקרר ולאחר שעתיים הרכבתי את הפבלובה וכשרציתי לצפות אותה הקצפת כבר לא היתה קשה ונראתה מאוד רכה ונשפכת. מה עשיתי לא בסדר? זה היה רק שעתיים אחרי. למה היא לא נשארה יציבה?
היי נעמה,
הקצפת אמורה להשאר יציבה בקירור.
אולי המקרר היה פתוח או שהיתה בעיה עם הקירור?
הי,
אני רוצה לקשט מיני קאפקייקס עם קצפת,
אם אני מכינה ומקשטת היום, איך כדאי לשמור את זה עד מחר בלילה שיישאר יפה?
במקפיא / מקרר? חייב להיות מכוסה?
תודה!
אפשר לשמור במקרר.
רצוי שיהיה מכוסה כדי שלא יתייבש אבל מבלי שהכיסוי יפגע בקצפת. שימי בכלי או תבנית עמוקה.
תודה!
משוגעת על האתר שלך 🙂
רציתי לשאול אם אפשר לוותר על החלב
כן אפשר.
שלום אפרת,
תודה על האתר המדהים.
צריכה עזרה דחוף, מקווה שתקראי מהר….
אני באמצע להכין את העוגה https://www.10dakot.co.il/recipe/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a1/
וכנראה שמתי יותר מידי חלב, נהיה קצפת ופתאום נהפך לנוזלי.
שמתי במקפיא לחצי שעה , הוספתי פודינג, וזה עדיין לא נהיה קצפת, יש לזה מרקם מעניין כזה , כמו של ממרח .
אשמח לעצה מה לעשות.
1.במידה ואין מה לעשות אשמח שתייעצי לי מה לעשות עם זה, אולי עוגת גבינה אחרת?
2. האם ניתן להכין את העוגה של הלוטוס עם ריץ [אין לי עוד שמנת מתוקה, האם זה יפגע בטעם?]
תודה רבה!
שכחתי לציין- אם זה משנה- הקצפת היא שמנת להקצפה של יטבתה
תודה.
זה לא משנה(:
היי
נסי להוסיף גבינת שמנת או מסקרפונה.
1. אפשר להקפיא עם תוספות שונות ולהגיש כמו סוג של גלידה.
2. אפשר.
בהצלחה!
תודה על התגובה המהירה.
אין לי גבינת שמנת/מסקרפונה, רק רגילה….
תוספות -כמו נוטלה, לוטוס, ריבת חלב? כמה? כמה כפות או חבילה?
האם ניתן להכין מזה מגנום? או שהמרקם לא מתאים? [מרקם של טחינה כזה…]
לא בטוחה שתוספות יעזרו כאן…
גם לא הייתי לוקחת סיכון ומכינה מגנום.
יש לזה טעם של פודינג חזק….
כנראה שמת יותר מדי פודינג…
היי אני רוצה להכין טריקולד משוקולד ושמנת מתוקה, הבעיה היא שבטעות קניתי שמנת להקצפה(38%), הבנתי שניתן להשתמש בשמנת להקצפה ולהוסיף סוכר, השאלה שלי היא האם זה יעבוד גם כשהקצפת היא מרכיב עיקרי במתכון? אם כן כמה סוכר צריך להוסיף או שבכלל אין צורך?
תודה רבה!!
היי
מה הבעיה בשמנת המתוקה שקנית? שמנת להקצפה זה אותו מוצר כמו שמנת מתוקה. אין צורך להוסיף סוכר.
בהצלחה!
תודה על המתכונים והרעיונות, האתר שלך מעשיר אותנו מאוד!!
אשמח לדעת אם כשאני מוסיפה את החלב צריך להאט את הקצב או לכבות את המיקסר? (תמיד הקצף נופל כשאני מוסיפה את החלב).
תודה מראש!!
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אין צורך לעצור את המיקסר ואין שינוי בקצב ההקצפה לאחר הוספת החלב. תקפידי שהחלב יהיה קר מהמקרר(:
הייי קודם כל רוצה להגיד שמכינה הרבה מתכונים שלך ויוצא לי נהדר אז מגיעה לך תודה!
דבר שני אם אני רוצה להכין קצפת ל35 י״ח קאפקייקס מה הכמויות שאני צריכה
תודה רבה לך
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים😊
לכמות כזו אפשר להכין קצפת מ3 מיכלי שמנת מתוקה, כוס חלב קר, חבילת אינסטנט פודינג.
יש לי מתכון לקרם על בסיס קצפת צמחית, אני רוצה להשתמש בשמנת מתוקה מה היחס שאני צריכה להחליף ביניהם והאם צריך להוסיף סוכר על המתכון המקורי?
כמות השמנת המתוקה זהה לכמות הקצפת הצמחית. אין צורך להוסיף סוכר אלא פודינג וניל וחלב כפי שמפורט במדריך.
וואו! אלופה, את הראשונה שעונה לי באתרים כמו שלך! כל הכבוד ותודה רבה! יש כבר במתכון פודינג (ואת המיץ שבמתכון המקורי אני ימיר לחלב), צריך להוסיף יותר מהמקור?
בשמחה רבה!
את מתכוונת שכבר יש במתכון לקצפת של העוגה פודינג?
כי אם התכוונת לשאול לגבי הקצפת בתערובת של העוגה עצמה אין צורך להוסיף כלום.
שלום אפרת יקרה!
בשבוע שעבר הכנתי קצפת לעוגת יום ההולדת של ביתי היקרה, וכדי שתהיה בצבע ורוד הוספתי מעט צבע מאכל אדום. יצאה עוגה ממש מוצלחת ב”ה.
השבוע אני רוצה להכין לבת השניה שלי את אותה הקצפת לעוגה של יום הולדתה, אבל חשבתי לשים כמה טיפות של סירופ בטעם פטל במקום צבע מאכל, ואז לזכות גם בצבע ורוד וגם בארומה בטעם פטל.
האם נראה לך שזה יתאים?
אם כן – האם יש לך מושג כמה כפיות כדאי להוסיף?
היי,
שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת(:
אני אישית פחות אוהבת להשתמש בסירופ פטל לקצפת, אבל את יכולה להתחיל מכמות של רבע כפית ולהוסיף לפי הצורך.
ממש תודה אפרת!
אז נראה לי שאנסה כמה טיפות על כמות קטנה של קצפת ואטעם, ואז נחליט אם לעשות על כל הקצפת או לוותר…
היי אפרת, תודה על האתר המדהים!!!
אם אני רוצה קצפת בצבעים מתי אני מוסיפה את הצבע מאכל ומאיפה משיגים צבע מאכל?
איך את ממליצה לזלף אם אין שקית זילוף? שקית חד פעמית זה בסדר?
היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אפשר להוסיף צבע מאכל ג’ל בסיום ההקצפה ולהקציף עוד כמה שניות.
ניתן למצוא צבעי מאכל בחלק מהסופרים וגם בחנוניות המתמחות במוצרי אפייה.
אני פחות ממליצה להשתמש בשקית חד פעמית (זה מתכון לקרע בשקית ולכלוך), אבל את יכולה לנסות אם אין ברירה.
אין לי פודינג
אפשר להקציף את השמנת לבד?
היי,
שמנת מתוקה בלבד לא תיהפך לקצפת יציבה ותישאר נוזלית יחסית (וגם קצת פחות טעימה…)
אפשר לשים אבקת סוכר אם אין פודינג.
כמה אבקת סוכר?
ולהוסיף גם חלב?
כ-3 כפות אבקת סוכר, ללא חלב.
ואם אני רוצה עם פודינג ריבת חלב?
אז עוד יותר טוב- תשתמשי בו כמו עם פודינג וניל(:
ממליצה להוסיף כף ריבת חלב להדגשת הטעם.
אבל זה לא ישנה לי את הצבע של הקצפת?
אני רוצה צבע לבן…
גם אם לא תוסיפי ריבת חלב הצבע יהיה קצת יותר צהבהב מאשר עם פודינג וניל. אם את רוצה קצפת לבנה תשתמשי באבקת סוכר.
אני משתמשת בפודינג של חברת מיה והוא בצבע לבן
והוא גם ממש טעים
אם קניתי שמנת 38% להקצפה ולא מתוקה לא צריך להוסיף סוכר או אבקת סוכר?
ועוד שאלה, אם אני צריכה מתכון כפול, יצא מוצלח לערבב חצי שמנת חלבית וחצי ריץ פרווה?
כן, אין בעיה לעשות כך.
אם מדובר בשמנת מתוקה רגילה 38% אין צורך בסוכר, אבל אפשר להוסיף כף- שתיים אבקת סוכר אם את אוהבת מתיקות.
זהו שזה שמנת להקצפה לא מתוקה, זה בסדר להשתמש בזה?
ואגב אליפות המענה שלך, זה לא קיים בשום מקום, שרות VIP, אין מילים!
יש לך אפשרות להעלות תמונה של הקצפת שאראה?
כי אני לא בטוחה אם את מתכוונת לשמנת רגילה של תנובה/יטבתה/טרה… או לשמנת ללא סוכר המיועדת לאנשים הנמנעים מסוכר.
מעלה תמונה
זו שמנת רגילה המכילה סוכר.
לכן אין צורך בתוספת סוכר אלא אם כן אוהבים מתיקות- שאז אפשר להוסיף כף- שתיים אבקת סוכר.
היי
דבר ראשון תודה על האתר המדהים והמתכונים שמצליחים תמיד
אשמח אם תוכלי עזור לי
אני רוצה להכין עוגת קומות גבוהה ויש לי כמה שאלות
א. איך אני יכולה להכין קצפת מספיק יציבה שגם אחרי שאני מניחה עליה עוד עוגה הקצפת לא תברח מהצדדים אלא תשאר שיכבה מספיק עבה
ב. איזה סוג קצפת הכי טוב להכין לציפוי העוגה כך שהקצפת תמרח באופן חלק ואחיד ללא גושים וסימני מריחה ובאיזה אופן אפשר למרוח קצפת שהתוצאה תהיה יפה ואחידה.
היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר(:
1. חשוב להקפיד על דיוק בכמויות מרכיבי הקצפת, להשתמש בשמנת מתוקה קרה מאד ישירות מהמקרר ולתת הקצפה טובה אך לא ארוכה מדי (כדי לא לשבור את הקצפת).
2. כל קצפת 38% שומן תהיה מצוינת לקצפת, ניתן להיעזר במרית או קלף שטוח לעוגות כדי למרוח את הקצפת בצורה אחידה.
טיפ נוסף- כדי לתת טאצ’ אחרון לקצפת ניתן להרטיב מעט את המרית/קלף וליישר איתו את הקצפת.
אוקי אנסה
תודה רבה רבה
שלום, האם יש אפשרות לשים את קרם הקוקוס לזמן מה במקפיא במקום קירור כל כך ארוך במקרר?
היי,
מניחה שאפשר להקפיא לשעתיים בערך במקום להכניס למקרר למשך לילה.
היי החלב חובה?אפשר לשים מים במקום?
היי,
אפשר לשים חלב סויה או רבע כוס מים.
היי אפרת,
אשמח שתעשי לי קצת סדר, כי בכל מקום רואה מתכון שונה לקצפת..
יש כאלו שמקציפים רק שמנת מתוקה עם פודינג ואבקת סוכר, יש כאלה שמקציפים גם עם חלב (כמו שרשמת במתכון הנל), יש כאלה שרק שמנת מתוקה עם פודינג בלי סוכר אפילו, יש כאלה ששמים סוכר רגיל ולא אבקת סוכר..
אז מה ההבדל בין כל המתכונים האלו ולמה בכל מקום מופיע משהו אחר?
היי,
אפשר לשחק עם התוספות ששמים לקצפת (חלב/אבקת סוכר/פודינג/סוכר וניל…)- זה תלוי איזו דרגת מתיקות רוצים, אם אוהבים טעם יותר ונילי או לא וכן מידת הסמיכות של הקצפת אליה רוצים להגיע.
בהרבה מתכונים תראי שלקצפת צריך פודינג, שמנת וחלב כי זה נותן את התוצאה הכי קלאסית מבחינת המרקם והטעם.
שלום אפרת,
קניתי שמנת להקצפה במקום שמנת מתוקה.
אני צריכה את זה כדי להכין כדורי רפאלו (לא בשביל להקציף)
מה לעשות? להוסיף סוכר? ואם כן, כמה?
תודה
היי, אין בעיה להשתמש בשמנת להקצפה ללא שינוי נוסף.
בהצלחה!
הי אפרת, האם אני יכולה לעשות את הקצפת היום, ורק מחר להשתמש בה? היא לא תהרס לי במקרר או משהו?
תודה רבה🥰
היי,
פחות כדאי לאחסן במקרר יום שלם לפני השימוש, המרקם משתנה מעט.
שלום רב אפרת מה הכמויות לחצי מיכל שמנת מתוקה?
תודה רבה.
היי מיטל,
הכמויות: חצי מיכל שמנת מתוקה, שישית כוס חלב, כף- כף וחצי אינסטנט פודינג.
היי,קורנפלור יכול להחליף את הפודינג ?אין לי ואני רוצה שהקצפת תיהיה יציבה .אני מפחדת שאבקת סוכר לא תעשה את זה
היי,
ממליצה להשתמש באבקת סוכר ולא בקורנפלור. קורנפלור עלול ליצור יותר גושים וגם פחות אידיאלי מבחינת הטעם.
אוקיי .תודה.
שלום אפרת ממש חסד שאת עונה וזמינה לנו כל הזמן תבורכי !
יש מתכונים שמוסיפים הקצפת ביצים לריצ מה זה עושה -זה מכפיל כמות?
והקצפת קרם קוקוס מקציפים את כל הפחית או רק את השומן שעלה? והאם אפשר לשלב לגלידה גם קצפת פרוה וגם קרם קוקוס ?
היי,
תודה לך על הפרגון!
ביצים לא משמשות להכנת קצפת אלא יותר להכנת מוסים וגלידות. הביצים מעניקות סמיכות ויציבות למרקם.
לקצפת יש להשתמש בחלק המוצק בלבד של קרם קוקוס ששהה במקרר לילה שלם.
לגבי שילוב של שמנת מתוקה וקרם קוקוס- אני מניחה שאפשר לשים חצי כמות שמנת וחצי כמות קרם קוקוס במקום כל כמות השמנת.
היי אפרת,
אתמול הכנתי עם קצפת עם 1 מיכל שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר והקצפת יצאה לי נורא שומנית ונוזלית?
למה זה – בגלל שהקצפתי יותר מידי זמן או שלא הקצפתי מספיק זמן?
תודה!
היי רבקה,
זה יכול לקרות בגלל הקצפת יתר. כדאי להסתכל במדריך להכנת קצפת
היי אפרת. האם זה בסדר אם הקצפת הייתה יותר מ30 דקות על השיש ואחרי זה השתמשתי בה לעוגה? כלומר לא מסוכן לאכול את העוגה?
היי אורנה,
הקצפת עדיין אמורה להיות בסדר(: הדבר היחיד שעלול לקרות הוא שהקצפת נהייתה יותר נוזלית.
שאלה נוספת, הכנתי מוס חמאת בוטנים לפי איזה מתכון שמתחתיו יש בסיס עוגת שוקולד. המוס הזה עשוי משמנת, כף אינסטינג פודינג, אבקת סוכר, חמאת בוטנים ושוקולד לבן וכמה שניסיתי זה לא הקציף ממש ונשאר נוזלי וגם ניסיתי לקרר וגם להקפיא. הקצפת כבר נהייתי עם גושים קטנים קטנים לבנים כאילו השמנת הופכת לגבינה עוד מעט אבל זה ממש בהתחלה עצרתי ישר את ההקצפה כשראיתי את זה. האם יש דרך לתקן?
אני לא מכירה את המתכון, אבל יתכן שאפשר עכשיו להוסיף כף- שתיים של פודינג ולהקציף עוד קצת, ולאחר מכן להקפיא.
בהצלחה!
שלום אפרת,
רציתי לשאול אם אני אכין קצפת עכשיו בשביל לזלף על עוגה, זה יהיה טוב עד יום רביעי בצהריים?
היי,
לא מומלץ בכלל… כדאי להכין עד לילה לפני ולא מעבר לכך😊
שלום, רציתי לשאול – קרה לי כבר כמה פעמים שכשהכנתי קרם וניל (שמנת מתוקה, פודינג, חלב) נשארו בקרם גושים של אינסטנט פודינג שלא התערבבו כמו שצריך והמרקם של הקרם לא חלק. איך מונעים מזה לקרות?
תודה 🌺
היי,
זה קורה לפעמים כששמים קצת יותר פודינג מהכמות הדרושה או שהמקצפים לא מגיעים לכל תכולת הקערה ולכן נשארים גושים.
אם את רואה שיש גושים אפשר או להסיר אותם עם כפית או למעוך אותם בעדינות ולהקציף עוד טיפה😊
תודה! נהנית מהאתר 😀
שלום אפרת.
הקצפתי את הקצפת יותר מידי והיא חזרה להיות נוזלית, יש לה תקנה?
תודה רבה
היי צביה,
אפשר לנסות להכניס למקפיא לכמה דקות ואז להוסיף פודינג וניל.😊
הי, מה זה קרם קוקוס? איפה אפשר להשיג אותו? הוא מוצר יקר? והאם הוא עדיף על קצפות אחרות? תודה מראש ושבת שלום!!
היי ברכה,
קרם קוקוס מיוצר מ’בשר’ הקוקוס והוא מרוכז ושומני. הוא נחשב לבריא הרבה יותר משמנת מתוקה.
כיום ניתן להשיג קרם קוקוס בכל סופר, ובמחיר נוח.
היי אפרת
בקשר להכנת הקצפת
בקשר לקערת הקצפת להכניסה ךמקפיא כשריקה בלי הקצפת ולאחר ההקצפה אם הכל תקין אין צורך להכניסה למקפיא עם הקצפת?
בתודה מראש .
היי עינת,
הבנת נכון, כן😊
אהלן!
יש אפשרות להזליף ערב קודם על מאפינס, לקשט עם סוכריות ולשמור במקרר עד הבוקר? הקצפת לא תיפול או תתרכך? זה לפיקניק בחוץ אז אשמח לטיפים איך לשמור שזה יגיע בשלמותו. תודה רבה
היי ליאת,
אפשר לשמור במקרר אם זה לא יותר מלילה אחד, אבל לא בטוחה שזה רעיון מוצלח לקחת אותם לפיקניק בגלל החום:)
היי,
אני רוצה להכין את הקאפקייק וניל, ואני רוצה להוסיף לבלילה קרם של פררו רושה בטעם פירות יער, אני יכולה להוסיף את הקרם הזה לאחר שהבלילה מוכנה ואז כאילו לשייש או על חשבון מצרך אחר כמו השמן אולי?
היי לירז,
את יכולה להוסיף לבלילה ולעשות דוגמת שיש, ואין צורך לשנות משהו בכמויות המצרכים:)
בהצלחה!
היי אפרת אם הכנתי קצפת צמחית ויצא לי יותר מדי, אפשר להקפיא אותה?
היי טלי,
חושבת שאפשר להקפיא כמה ימים, אך לא יותר🙂
היי אפרת הכנתי את הקצפת שלך ויצא לי פצצה
מצרפת פה מתכון לקינוח קליל עם הקצפת שלך שאולי יענין את הקוראות
מרסקים 2 חבילות עוגיות וניל(אוראו) שמים שכבת פרורים בעובי 3 ס”מ מעל זה שמים את הקצפת כשהיא מעורבבת עם פרורים גם כן
ומעל הקצפת שמים טיפונת פרורים(נגיעות)
יוצא מדהים
היי דיני, תודה על השיתוף🌺
הי אפרת האלופה!!
אני רוצה להכין עוגת טורט עם קצפת וראיתי בתגובות שאחת רצתה קצפת מאוד יציבה. מה עדיף על העוגה קצפת מאוד יציבה או קצפת רגילה? (שיראה יותר יפה).
תודה רבה רבה!!!
היי עדינה,
מספיק שהקצפת תהיה יציבה, היא לא חייבת להיות מאוד יציבה.
כל עוד הקצפת לא נוזלית או רכה אין בעיה וזה נראה יפה 🙂
אין עלייך!!!!
ענית כל כך מהר!!!
תודה רבה ולילה טוב.
האם הקצפת מתאימה להזלפה דקה של אותיות על עוגה (“יום הולדת שמח”)?
לדעתי קצפת פחות תתאים.. תוכלי להמיס שוקולד לבן עם חלב/מים ולזלף אותיות שיתקשו אחכ
רעיון מעולה! תודה!!!
❤️
המתכון יצא מעולה! השתמשתי בקצפת לקרם לעוגת יום הולדת וכולם ממש אהבו, היה קל להכין וטעים✨
שמחה לקרוא שנהנתם רוני 🙂
סופש נעים❤️
היי,מה אפשר לשים במקום חלב סויה ועדיין שיהיה פרווה?אפשר לשים מים במקום?
אפשר לשים רבע כוס מים קרים.
הכנתי במעבד מזון כי אין לי מיקסר ויצא מעולה תודה רבה (הכנתי את זה לקרפים שיש פה באתר) תודה💋☺😘💕
מעולה!
תודה על השיתוף ♥
שני דברים,
אם אני אכין היום את הקצפת הפרווה ואשים על הקפקייקס זה יהיה בסדר על מחר בבוקר?
ושאלה שניה,אפשר לשים במקום חלב סויה חלב שיבולת שועל?
היי הדר :),
אין בעיה להכין יום מראש את הקצפת במידה ואת פועלת לפי המתכון והוספת אינסטנט פודינג וניל למתכון ודאגת שיהיו במקרר עד השימוש,
לגבי החלב שיבולת שועל, אין בעיה להחליף במקום הסויה אך רק במידה ואת מתחברת לטעמים, אני לא ניסיתי מאחר ולחלב יש טעם דומניננטי לטעמי.
————-
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/
תודה רבה על מתכונים נפלאים!
האם אפשר לשים חלב שקדים במקום חלב סויה?
כן אפשר. רצוי שיהיה קר מהמקרר.
יש לי קצפת שהכנתי ונשאר לי קצת והקצפת שהכנתי היא לא יציבה יש לי אפשרות להכניס אותה תקופת היציבה והיא תישאר יציבה?
לא הבנתי את השאלה.
לאן את רוצה להכניס את הקצפת? זאת קצפת שהכנת עכשיו?
כן היא תישאר יציבה?
אם היא יציבה עכשיו היא תשאר יציבה גם במקרר.
אם היא לא יציבה אז כדאי להכניס אותה למקפיא למשך כ-15 דקות, להוסיף 1-2 כפות אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
אפרת באמת שאין כמוך, כל דבר שאני צריכה קטן או גדול אני מוצאת באתר שלך, ותמיד בדרך קלה להכנה
תודה מורן ❤️
הי אפרת, תודה רבה על אתר מהמם, אני באופן קבוע משתמשת בו ותמיד יש את התשובות לשאלות שלי בתגובות,פשוט מושלם. אם אני רוצה להכין קצפת מאד יציבה חלבית ויש לי שמנת מתוקה להקצפה וקצפת צמחית-אני צריכה 375 מל. ניתן לערבב? ז”א 250 חלבית והשאר צמחית?
כן, אפשר לערבב.
יום נפלא 🙂
אפשר להקציף עם נינג’ה?
לא חושבת.
היי אפרת,
האם ניתן לדעתך להשתמש בבלנדר ידני במקום במטרפה ידנית?
ייצור את האווריריות שאני מקווה להשיג בעוגה בחושה?
או שאין קשר בין שני הכלים האלה? 🙂
תודה!
היי, לא חושבת שאפשר להקציף עם בלנדר מוט ידני.
רצוי להשתמש במיקסר ידני אם יש לך.
תודה!
לכמה קאפקייקסים מספיקה הקצפת בזילוף
כ-15 יחידות.
תודה רבה
אם אני רוצה קצפת בטעם שוקולד מה עושים?
אפשר להשתמש באינסטנט פודינג בטעם שוקולד ולהוסיף כפית אבקת קקאו.
האם הקקאו לא יוסיף מרירות או יהרוס את הקצפת?
תמיד אפשר לטעום ולהמתיק באבקת סוכר לפי הטעם.
היי , האתר שלך ממש טוב!!
כשאני מקציפה קצפת צמחית (עם פודינג) היא יוצאת עם טעם לוואי מוזר, למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה? ולמה הקצפת יוצאת לי קצת צהובה? (אני רוצה שהיא תהיה לבנה ממש…|)
תודה רבהה!!
אולי הקצפת לא טובה?
גם לי היא יוצאת ממש צהובה
יצא לי ממש נוזלי.. אני חושב שצריך להפחית בכמיות של החלב
אם הקצפת יצאה נוזלית אז יכול להיות שהשמנת או החלב לא היו מספיק קרים.
יש להכניס את הקערה עם הקצפת למקפיא למשך כ15 דקות, להוציא ולהוסיף 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף.
היי אפרת רציתי לשאול אין לי שמנת להקצפה אני יכולה להשתמש בחלב ולערבב עם פודינג?זה יצא לי קצפת? אם לא אשמח למרכיב אחר שיכול ליצור לי קצפת אך בלי שמנת-אין לי כרגע בבית ואני רוצה להכין משהו אשמח לתשובה ותודה על כל המתכונים המעולים!
היי הילה,
חלב לא ניתן להקצפה לכן זה בלתי אפשרי להכין ממנו קצפת.
שמנת ניתנת להקצפה בגלל אחוז השומן הגבוה שיש בה. אפשר להכין קצפת רק עם שמנת מתוקה/קצפת צמחית או עם קרם קוקוס.
האם ניתן להקפיא את הקצפת כשהיא מוכנה? ואם כן כמה זמן מחזיקה במקפיא?
ואם לא- כמה זמן מחזיקה במקרר? 🙂 תודה רבה!!!
כן אפשר להקפיא למשך כ-3 שבועות.
זה לא הורס את המרקם ?
המרקם של הקצפת מעט משתנה אך לא נהרס.
כמובן שאם יש אפשרות עדיף להכין סמוך להגשה.
היי, האם הכמויות מתאימות לעוגה בגודל 24?
אם זה קצפת מעל העוגה אז כן.
היי, אני רוצה להכין ולזלף על עוגת שוקולד ליום הולדת.
מתי כדאי לזלף?
מכינה את העוגה היום למחר… העוגה תהיה עם ציפוי שוקולד מעל
אפשר לזלף כבר היום, לאחר שהעוגה והציפוי התקררו.
יש לשמור את העוגה במקרר עד מחר כשהיא מכוסה.
איך מכינים קרם מסקרפונה?
בטעם זה דומה לשמנת מתוקה מוקצפת יחד עם גבינה לבנה או גבינת שמנת ?
על כל מסקרפונה שמים מיכל שמנת מתוקה או יותר ?
וכמה סוכר ופודינג וניל צריך אם בכלל(כי המסקרפונה מייצבת?), חלב צריך או ניתן לוותר?
רמת המתיקות שלי – אני שמה 3 או 4 כפות פודינג על כל מיכל מתוקה ובלי סוכר בכלל, ורק אם אני מוסיפה גבינה אני שמה כף גדושה סוכר על כל 250 גרם גבינה.
אופן ההכנה : מה שמים קודם ? יש כאלה שקודם מקציפים קלות את המסקרפונה עד לריכוך ואח\”כ מוסיפים את השמנת מתוקה ומקציפים במהירות בינונית ואחר כך גבוהה עד לקצף יציב. יש כאלה שקודם מקציפים את השמנת מתוקה+ סוכר ופודינג לקצפת יציבה אך לא קשה ורק אז מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים במהירות בינונית ואחר כך גבוהה עד לקצף יציב מאוד. לבסוף יש שפשוט מוסיפים הכל ביחד לקערה . מה הדרך הכי קלה וטובה ?
ראי מתכון לקרם מסקרפונה במתכון הזה – מתכון לטירמיסו.
אני כבר ראיתי אבל שם יש גם גבינה לבנה, ושאר החומרים והכמויות מחושבים לפי זה.
אני מתכוונת רק להוספת מסקרפונה, מה שאר החומרים והכמויות? ולהרגשת המסקרפונה כדאי לשים מיכל אחד שמנת מתוקה או יותר. במיוחד גם לא מובן לי אופן ההכנה מתי לשלב אותה ואיך לאור השיטות השונות שציינתי קודם לכן. ומה הטעם זה כמו שמנת מתוקה שמוקצפת עם גבינה לבנה?
תכיני מחצית מכל החומרים שבמתכון, תוותרי על גבינה לבנה ושימי 250 גרם מסקרפונה.
אופן הכנה רשום במתכון.
לקרם יש טעם יותר “כבד” מאשר עם גבינה לבנה.
האם אפשר לישתמש בתמצית וניל בימקום פודינג וניל?
הפודינג מייצב את הקצפת ומוסיף טעם.
אפשר להקציף גם בלי פודינג ולהוסיף אבקת סוכר לפי הטעם וכפית תמצית וניל. הקצפת תהיה רכה יותר.
הי אפרת, נהנית מאוד מהאתר שלך. רציתי לשאול מה אני עושה עם קצפת שקצת התפשלה חוץ מלזרוק כמובן
היי הילה,
אם הכוונה שהקצפת לא התייצבה ונשארה נוזלית או רכה יש להכניס את הקערה עם הקצפת למקפיא למשך כ15 דקות, להוציא ולהוסיף 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף.
הי אפרת,
נסיתי עכשיו להקציף שמנת מתוקה שהיתה לי במקרר שבוע (בקור חזק) והיא מסרבת להתקצף. יש מה לעשות?
תודה על האתר והמתכונים.
בכל מקרה נסי להכניס את הקערה למקפיא למשך 10-15 דקות, תוסיפי 1-2 כפות אינסטנט פודינג ותמשכי להקציף.
הי. תודה על המתכונים! האם ריצ\’ זה כמו שמנת צמחית?
כן.
אהבתי! הקצפת יוצאת טעימה?
כן 🙂
אפרת היקרה
עכשיו נודע לי שאני צריכה להכין עוגה לביהס שוקולד. היכנתי עוגה ורוצה לקשט בקצםת והסתבר שיש לי רק שמנת לבישול . האם אפשר להשתמש? כמו שמנת רגילה?
אודה אם תעני דחוף
תודה רחל פתאל
היי רחל,
שמנת לבישול לא ניתנת להקצפה. אפשר להכין ממנה רק ציפוי גנאש ולהמיס חצי מיכל עם 100 גרם שוקולד מריר.
אם רוצים קצפת חומה ובלי צבעי מאכל, אפשר להשתמש בפודינג בטעם שוקולד? ובאותן הכמויות?
כן, כדאי לשים לפחות 3 כפות פודינג שוקולד. אפשר גם להוסיף 1-2 כפיות קקאו לקבלת צבע יותר חום.
היי אפרת. קודם כל תודה על המתכונים שלך שתמיד קלים להכנה ופשוט עובדים וטעימים:)
רציתי לשאול אם אני רוצה קצפת סופר יציבה ואין לי המון פודינג, אבל יש לי אבקת סוכר, אני יכולה להקציף עם הפודינג שיש לי ולהוסיף אבקת סוכר? כמה כפות?
היי חלי,
לקצפת יציבה אני ממליצה להשתמש בקצפת צמחית/ריץ’ כי היא יותר יציבה משמנת מתוקה חלבית. יש להכניס את מיכל הקצפת למקפיא למשך כ-15 דקות לפני ההקצפה.
תקציפי עם הפודינג שיש לך ותוסיפי כף אבקת סוכר.
שלום
אני כבר כמה פעמים מנסה להכין קצפת
ובכל פעם שאני מוסיפה חלב פודינג ו/או סוכר
השמנת הופכת להיות ממש מימית ונהרסת
אשמח במייל לדעת מה הסיבה ולמתכון בדוק
והאם זה חשוב באיזה חבה של שמנת להשתמש?
תודה
בדר”כ קצפת צמחית קלה יותר להקצפה משמנת מתוקה חלבית.
בכל מקרה כדאי לשים את מיכל השמנת ואת הקערה שבה רוצים להקציף במקפיא כ-15 דקות לפני ההקצפה.
גם החלב רצוי שיהיה קר.
הפודינג דווקא אמור לסייע בהסמכת הקצפת.
אפרת שלום,לא יודעת מה קורה לי לאחרונה מקציפה כרגיל שמנת מתוקה עם אותם מרכיבים סוכר ופודינג אך,השמנת יוצאת רכה מדי!יש אפשרות שהיא קפאה במקרר?כי יש בה קצת גושים(היא לא מריחה והיא חדשה)חופשה נעימה ותודה.
אם יש בה קצת גושים אז זה לא טוב, זה עלול לפגוע בהקצפה.
היי, אפשר לשמור את הקצפת לילה במקרר?
מכינה בכניסת שבת וצריכה לבוקר.( שומרים שבת אז לא יכולה להכין בשבת)
כן בטח.
שבת שלום 🙂
האם אפשר חלב שקדים במקום חלב סויה(לקצפת פרווה)?
כן.
היי אני שואלת לגבי הקצפת יש אפשרות להכין קצפת בלי שמנת מתוקה שאר המצרכים יש לי אבל שמנה אין כיאילו יש לי שמנת לבישול זה טוב ? מקווה שתביני בהקדם(•‿•)
שמנת לבישול לא ניתנת להקצפה בגלל אחוזי השומן הנמוכים.
חייבים שמנת מתוקה/להקצפה.
היי אפרת, לא הבנתי איך ניתן להכין קצפת בלי מערבל, יש אולי דרך אחרת? צריך להשתמש בחומרים אחרים?
היי מירי,
אפשר להכין קצפת עם מטרפה (הכלי שבתמונה). בלי מטרפה או מיקסר אין אפשרות.
ראי מה רשום בפסקה האחרונה (הקצפה ללא מיקסר: איך להכין קצפת בלי מיקסר?)
הי אפרת הלוואי ותוכלי לענות לי מהר.. אני רוצה להכין קצפת בצבע חום.
יש שמנת מתוקה, אבקת שוקולית, אבקת סוכר, סוכר וניל וחלב. יש טיפה פודינג, מעדיפה להשתמש כמה שפחות. איך אני עושה את זה?
סורי, ראיתי עכשיו.
אפשר להכין קצפת מהמרכיבים שציינת אבל היא תהיה בצבע חום בהיר. רק אם מוסיפים לה אבקת קקאו היא נעשית כהה יותר.
יש להקציף מיכל שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב קר, 1-2 אבקת סוכר (לפי הטעם), 2 כפות שוקולית. אם הקצפת לא מספיק יציבה כדאי להוסיף לפחות כף פודינג.
שלום רב,
תודה על אתר נפלא ומתכונים מדהימים.
תוכלי בבקשה להסביר מה ההבדל בקצפת אם אני שמה 3 כפות אינסטנט פודינג, או שמה חבילה שלמה? (כמו בעוגת הלוטוס שלך https://www.10dakot.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a1/). באופן כללי אני רוצה להכין קצפת מאוד יציבה לעוגת תותים שאוכל להוציא מהמקרר ולקחת לקונצרט בפארק.
תודה רבה
היי נירית,
ההבדל הוא במרקם ובטעם. קצפת עם יותר אינסטנט פודינג יותר יציבה ויותר מתוקה.
תודה על ההסבר.
יש לך המלצה לקצפת מ-א-ו-ד יציבה?
קצפת מאוד יציבה היא קצפת שמכינים ממיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) + חבילת אינסטנט פודינג בטעם שאוהבים (80 מ”ל).
שלום! תודה רבה על העצות הטובות!
יש לי שמנת להקצפה (לא מתוקה) ובמתכון אני צריכה שמנת מתוקה. מה אפשר לעשות? להוסיף סוכר או אבקת סוכר? כמה?
אשמח לעזרתך
עדיף אבקת סוכר. בסביבות 1-2 כפות, לפי הטעם (אפשר לטעום תוך כדי ההוספה).
תודה רבה!
היי אפרת,
רציתי לדעת האם אפשר להכין קצפת בלי פודינג? משהו טבעי יותר אולי?
הפודינג מייצב את הקצפת ומוסיף טעם.
אפשר להקציף גם בלי פודינג ולהוסיף אבקת סוכר לפי הטעם וכפית תמצית וניל. הקצפת תהיה רכה יותר.
היי אפרת ,
רציתי.לדעת האם ניתן.להקפיא את הקרם קוקוס לזמן קצר , אין לי זמן לחכות 24 שעות לקרור חייבת להכין עוד היום עוגה בשעות הקרובות .
תודה רבה על אתר המדהים שלך
היי אילנית,
אם אין ברירה אז עדיף להכניס למקפיא.
היי אפרת רציתי לדעת אם ניתן להשתמש במתכון זה לציפוי עוגת קומות וזילופים
כן.
היי אפשר להכפיל את הכמויות? אני רוצה לקשט עוגה בכמה צבעים. לשכבה של קצפת ועוד כמה סוגי זילופים..
כן, אפשר.
כמה מייכלים של שמנת מתוקה צריך אם אני רוצה לעשות גם זילוף וגם בין שלוש שכבות עוגה?
מה קוטר העוגה?
היי שלום לך!
האם יש דרך להכין קצפת ללא אינסטינג פודינג ושבכל זאת תצא טעימה ויציבה?
יש לי בעיה עם כמות הנתרן שיש באינסטינט פודינג..
אשמח לעזרה 🙂
היי צליל,
אפשר שהקצפת תצא טעימה אבל קצת פחות יציבה. בכל מקרה, זה לא מאד נורא.
במקום פודינג וניל אפשר לשים 2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם) וכפית תמצית וניל. את כמות החלב יש להפחית לרבע כוס.
לחלב את מתכוונת לשמנת מתוקה? או בנוסף למיכל שמנת מתוקה לשים רבע כוס חלב..?
בנוסף. רבע כוס חלב קר (חשוב שיהיה קר).
אפשר גם בלי חלב בכלל.
אני רוצה לזלףעל עוגה בקוטר 24, כמה מיכלים להשתמש? חג שמח 🙂
אם זה רק לזילוף אז מיכל אחד יספיק.
חג שמח 🌸
הי אפרת
אני מכינה עוגהףת קצפת עם תותים. האם אפשר לשמור את הקצפת לילה במקרר ולהרכיב את העוגה למחרת? (כדי שהעוגה עצמה תתקרר וההרכה עם התותים הטריים תהיה ממש לפני ההגשה). תודה מראש
כן בטח.
היי אפרת,
אפשר במקום החלב מים? או חלב שקדים בייתי?
אפשר לשים רבע כוס מים קרים או חלב שקדים קר.
האם אפשר להכין ולשמור במקרר כמה שעות כמובן בקופסא סגורה הכוונה לשמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג
תודה, משתמשת המון במתכונים שלך והכל יוצא טוב
כן אפשר.
היי אפרת,
איך אפשר להקציף עם קרם קוקוס ? (ראיתי שציינת משהו לגבי זה)
צירך להוסיף עוד משהו לקרם?
היי ענת,
מקציפים באותו אופן רק שצריך להכניס את הקרם למקרר 24 שעות קודם להקצפה כדי שהחלק השומני יצוף למעלה ואותו יהיה ניתן להקציף.
סורי, לא ממש הבנתי :/
אחרי שהכנסתי למקרר, צריך להפריד את החלק השומני ולהקציף רק אותו?
זה בעצם במקום השמנת מתוקה/קצפת צמחית?
צריך להוסיף חלב? אפשר לוותר על הפודינג?
נכון. קרם הקוקוס הוא במקום השמנת המתוקה. מומלץ להשתמש ב-2 קופסאות אם את רוצה כמות גדולה יותר של קצפת. לאחר לילה במקרר, פותחים את הקופסאות ובעזרת כף מוציאים מהן את החלק הלבן והיציב (רובו יצוף למעלה) ומעבירים לקערה. מוסיפים פודינג וניל ומקציפים עד לקצפת יציבה. אין צורך להוסיף חלב.
הבנתי 🙂
יש אפשרות לוותר על הפודינג?
תודה
אפשר לשים אבקת סוכר במקום, לפי הטעם (אחרת אני לא בטוחה שזה יהיה מספיק מתוק).
יש מתכון לקצפת בלי ריץ או שמנת?
יש לי רק פודיגנג
תודה מראש!
סורי, לא מכירה.
שלום!
יש לי קצפת ואני רוצה לעשות קצפיות \ נשיקות
יש לך אולי מתכון?
תודה רבה!
היי,
נשיקות מכינים מחלבונים ולא מקצפת. ראי מתכון בסעיף 2 בפוסט המצורף – חלבונים מיותרים.
אפשר לעשות בלי חלב?
החלב מרכך ונותן אווריריות לקצפת אבל אפשר להכין גם בלי.
הי, לאחר שאני מוסיפה את הפודינג והחלב, להמשיך להקציף במהירות הכי גבוהה? או לרדת במהירות? בנוסף, לכמה קאפקייקס זה יספיק לדעתך? מתכננת להכין 15 קאפקייקס ליום הולדת
להמשיך בהקצפה על מהירות גבוהה.
אם את שמה את הקצפת רק בחלק העליון של העוגות לדעתי זה אמור להספיק ל15 יחידות.
בוקר טוב.
אין לי פודינג וניל רק ריצ.
איך אני עושה מזה קצפת???
תודה רבה רבה
היי הודיה,
את מכינה באותו אופן רק בלי הפודינג. אין צורך להוסיף את החלב.
יום מקסים 🙂
היי אשמח לדעת איך זה עובד עם קצפת פרווה?
אותו דבר.
היי, אם אני עוצרת את ההקצפה אני יכולה להמשיך אותה בלי שתיגרם פגיעה לקצפת?
לא בטוח. עדיף להמשיך להקציף עד הסוף.