מגוון מתכונים עם טופו
מאת:
מתכונים ב-10 דקות,
13 מאי 2019
טופו הוא מאכל שמקורו במזרח אסיה. הוא מיוצר מחלב סויה ועשיר בחלבון וסידן. הוא דל שומן וקלוריות ונטול כולסטרול. המרקם שלו צמיגי-חלבוני והוא חסר טעם אך היתרון שלו שהוא סופג את הטעמים מאותו תבשיל.
הטופו בדר”כ מככב יותר אצל הצמחוניים והטבעוניים כמקור לחלבון מאחר והוא משמש כתחליף לבשר ולעיתים גם לגבינה. הוא מתאים לשימוש כתוספת לסלט, קציצות, מוקפץ, מרקים ועוד.
טופו יכול להישמר בקירור כשבוע וחצי לאחר פתיחתו כשהוא מושרה במים. מומלץ להחליף את המים מידי יום.
מתכונים עם טופו – טעימים וקלים להכנה
שלום אפרת
קבלתי כמה חבילות טופו בטעם שווארמה.
מכירה? מה עושים עם זה?
יש לזה טעם חזק או שאפשר להכין מזה עוד דברים?
האם אפשר להקפיא טופו?
אשמח שתעזרי לי לעשות סדר…
תודה רבה
היי,
טופו בטעם שווארמה מתובלת בתיבול דומה לשווארמה, אפשר להשתמש בזה בכל דרך כמו טופו רגיל.
אפשר להקפיא את הטופו.