שום דבר לא נמצא

מתכונים עם טופו

מתכונים ב-10 דקות
מאת: מתכונים ב-10 דקות, 13 מאי 2019

טופו הוא מאכל שמקורו במזרח אסיה. הוא מיוצר מחלב סויה ועשיר בחלבון וסידן. הוא דל שומן וקלוריות ונטול כולסטרול. המרקם שלו צמיגי-חלבוני והוא חסר טעם אך היתרון שלו שהוא סופג את הטעמים מאותו תבשיל.

הטופו בדר"כ מככב יותר אצל הצמחוניים והטבעוניים כמקור לחלבון מאחר והוא משמש כתחליף לבשר ולעיתים גם לגבינה. הוא מתאים לשימוש כתוספת לסלט, קציצות, מוקפץ, מרקים ועוד.

טופו יכול להישמר בקירור כשבוע וחצי לאחר פתיחתו כשהוא מושרה במים. מומלץ להחליף את המים מידי יום.

מתכונים עם טופו – טעימים וקלים להכנה

שניצל טופו ותירסשניצל טופו ותירס

קציצות טופו ברוטב 

קציצות טופו ברוטב

אורז מוקפץ עם טופו

אורז מוקפץ עם טופו

בולונז טבעוני

בולונז טבעוני

 

טופו עם ירקות

מתכון לטופו עם ירקות

 

שווארמה טבעונית

שווארמה טבעונית

 

שניצל טבעונישניצל טבעוני

 

טופו מוקפץ

מתכון לטופו מוקפץ

ספרי מתכונים
ראו גם
רוצה לקבל מתכונים למייל?
TRANSLATE

תגובות

לאור עומס השאלות לקראת החג, זמן המענה יהיה ארוך מהרגיל לכן מומלץ לחפש תשובה בתגובות קודמות. ניתן להקליד מילה/מילות מפתח בשורת החיפוש שנמצאת מעל התגובות. תודה וחג שמח 🌺

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.