שום דבר לא נמצא

איך מכינים קאפקייקס

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 13 פבר 2018
קאפקייקס עם קרם וסוכריות צבעוניות

 

קאפקייקס הן עוגות קטנות ומתוקות שמכינים בתבניות אישיות קטנות. ההכנה של העוגה היא בדר”כ פשוטה וקלה. את העוגה מקשטים בזיגוג קצפת, קרם או ציפוי שוקולד. מקשטים בסוכריות צבעוניות, נטיפי שוקולד, חטיף קליק וממתקים.

מתכון לקאפקייקס שוקולד ווניל

מתכון לקאפקייקס שוקולד:
חומרים (8-10 יחידות):
ביצה גדולה או 2 ביצים קטנות
חצי כוס (100 ג’) סוכר
שליש כוס (80 מ”ל) שמן
2/3 כוס (160 מ”ל) מים חמים
כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
כף אבקת קקאו
כף גדושה אבקת שוקולית
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה או כף לפי הסדר הרשום. יוצקים לתבנית מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-15 דקות.

מתכון לקאפקייקס וניל (עוגה לבנה): 
חומרים (8-10 יחידות):
ביצה גדולה או 2 ביצים קטנות
חצי כוס (100 ג’) סוכר
שליש (80 מ”ל) כוס שמן
2/3 כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה או תרכיז)
חצי כפית תמצית וניל
כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה או כף לפי הסדר הרשום. יוצקים לתבנית מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-15 דקות.

תבניות לקאפקייקס:
אפשר להשתמש במנג’טים מנייר. מומלץ לשים אותם בתוך תבנית שקעים ממתכת או סיליקון ורק אז לצקת לתוכם את הבלילה. כך הם יישארו יציבים. את הבלילה מומלץ לצקת עד גובה 3/4 מהמנג’ט. אין צורך לשמן את המנג’טים.

מנג'טים מנייר
מנג’טים מנייר


אפשר להשתמש ב”קוקטים” שהן תבניות אישיות מקרטון. מומלץ לשמן אותם לפני. את הבלילה מומלץ לצקת עד גובה 2/3 מהתבנית.

קוקטים מנייר
קוקטים מנייר


אפשר להשתמש בתבנית מאפינס מסיליקון. יש לשמן את השקעים לפני. את הבלילה מומלץ לצקת עד גובה 3/4 מהתבנית.

תבניתמאפינס מסיליקון
תבנית מאפינס מסיליקון


טיפים:
*מומלץ למלא את השקעים בכמות זהה של בלילה כדי שהעוגות תהינה בגובה אחיד.
*יש להניח לקאפקייקס להתקרר לגמרי לפני שמצפים בציפוי או בקצפת.

קאפקייקס עם קצפת ותותים
קאפקייקס עם קצפת ותותים
קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד וקליק
קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד וקליק
קאפקייקס עם קרם תותים וסוכריות צבעוניות
קאפקייקס עם קרם תותים וסוכריות צבעוניות
קאפקייקס עם קרם וסוכריות צבעוניות
קאפקייקס עם קרם וניל וסוכריות צבעוניות


אוסף מתכוני קאפקייקס קלים להכנה.

איך להכין קאפקייקס

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אפרת (08:05 5.09.2021)

מוצלח כתמיד! האם נראה לך שתוספת של קינמון תשתלב?

מתכונים ב-10 דקות (10:10 5.09.2021)

אם אוהבים קינמון- ישתלב מעולה(:

אפרת (23:29 5.09.2021)

תודה! בהחלט ינוסה בהמשך…

שגיא (08:57 21.07.2021)

הכנתי עם הבת 3 שלי, ובואי נאמר ששנינו לא בשלנים גדולים. אבל יצא מעולה, אפילו אישתי החמיאה לנו ואמרה שתכין כאלה גם ליום הולדת בגן.

מתכונים ב-10 דקות (09:57 21.07.2021)

שמחה ממש שיצא מוצלח(: כל הכבוד!

רותי (17:16 9.06.2021)

הי אפרת מהממת!
הכנתי למסיבה בגן של הבן שלי,
נראה מהמם, והריח…

מתכונים ב-10 דקות (17:31 9.06.2021)

נראה מעולה ובטוחה שיראה מושלם אחרי האפייה והקישוט!😊

יעל (19:46 13.05.2021)

הי אפרת.
אשמח לדעת איך להכין קרם / קצפת פרווה לקאפקייק. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:20 13.05.2021)

היי יעל,
מכינים כמו קצפת רגילה, רק עם קצפת צמחית, ועם חלב סויה/שקדים.😊

נורית (18:37 15.04.2021)

ליום העצמאות הכנתי עם שני הבנים הגדולים (בן 4 ובן 5) קאפקייקס וניל פרווה. משהו מתוק למשפחה לאחרי “על האש”. יצא מדהים וטעים. קצרתי מחמאות רבות (הילדים יותר נכון קיבלו את המחמאות) שהיה טעים וממכר ☺️

מתכונים ב-10 דקות (19:03 15.04.2021)

רעיון מקסים ונראה מעולה! תודה על השיתוף נורית:)

ענת (07:28 7.03.2021)

היי אפרת, אוהבת את האתר שלך!
מתכננת להכין קאפקייקס לכל ילדי הכיתה, 33 סהכ. עכשיו שחוזרים לכיתות סוף סוף, אחרי שנה שלמה!!
חיפשתי בתגובות ולא מצאתי אם שאלו אותך על כמויות אז כותבת.. 🙂 תוכלי לכתוב בבקשה מה הכמות לכיתה שלמה? 33-35? המון תודה וימים טובים

מתכונים ב-10 דקות (09:13 7.03.2021)

היי ענת,
כדאי להכפיל כמויות פי 4 כדי שבטוח יצא מספיק. הנה הכמויות לקאפקייקס שוקולד:
4 ביצים גדולות או 8 ביצים קטנות
2 כוסות (400 ג’) סוכר
כוס ושליש (320 מ”ל) שמן
2/3 2 כוסות (640 מ”ל) מים חמים
4 כוסות (560 ג’) קמח תופח (או 4 כוסות קמח רגיל + 2 שקיות אבקת אפיה)
4 כפות אבקת קקאו
4 כפות גדושות אבקת שוקולית
בהצלחה!

ענת (17:53 7.03.2021)

תודה רבה אפרת 🙂

רבקה (12:11 28.02.2021)

למה הקאפקייס יצאו לי צמיגים כמו גומי

רבקה (12:18 28.02.2021)

ערבבתי את המוצרים עם כף ואפיתי בערך 25 דקות כי פחות עוד היה מימי ויצא מאד לא אורירי במה שגיתי

מתכונים ב-10 דקות (13:28 28.02.2021)

היי רבקה,
באיזה כוס השתמשת? שימוש בכוס קטנה גורם לבלילה להיות מימית ולמאפינס צמיגיים. בנוסף, יכול להיות שלא אפית מספיק את המאפינס.

רבקה (15:06 28.02.2021)

בכוס קרטון של שתיה חמה ואפיתי עד שראיתי עם קיסם שהעוגה לא רטובה תודה רבה

אגם (12:08 22.02.2021)

עם אני רוצה להכין את זה היום אפשר לשמור את זה וזה עדיין היהי טעים?

מתכונים ב-10 דקות (13:45 22.02.2021)

היי אגם,
את יכולה להכין ללא קישוט הקצפת ולשמור עטוף היטב במקרר, ולפני ההגשה לקשט בקצפת מעל:)

אחינועם קוריש (23:15 29.12.2020)

יצא מושלםם ממליצה…💗💗
הצעה:אפשר לקחת קאפקיס מוכן למרוח קצפת עם טיפה צבע מאכל כחול בכדי שיצא תכלת
מזלפים בכל צד קצת קצפת לבנה ולוקחים חצי חמצוץ ולהניח בן לבין (זה לא מובן בתמונה יותר מובן:)

אחינועם קוריש (23:17 29.12.2020)

אפשר גם:

מתכונים ב-10 דקות (01:02 30.12.2020)

נראה ממש ממש יפה אחינועם!
איזה כיף שאהבת 🙂
תודה שחזרת לשתף🌸

ניר (18:36 25.11.2020)

כמה זמן זה אמור להתקרר

מתכונים ב-10 דקות (18:40 25.11.2020)

משהו כמו 20 דק- חצי שעה
פשוט תניח להם להתקרר עד לטמפ’ החדר

ניר (18:41 25.11.2020)

הוספנו לזה שוקולד אבל כמה זמן זה אמור להתקרר

בלי (13:21 1.11.2020)

ביצה גדולה זה L?
שתי ביצים קטנות זה M?

מתכונים ב-10 דקות (14:20 1.11.2020)

היי בלי,
נכון מאוד 🙂

מאיה (12:28 23.10.2020)

למה אין מתכון לקצפת? אז זה לא קפקייק זה מאפינס.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:43 23.10.2020)
סיון (21:56 21.10.2020)

הי אפרת, אני מתכננת להכין מחר ליום הולדת של הבן שלי. אני קצת מפחדת שהם יפלו לי אחרי האפייה. לא בטוחה שהבנתי מה מונע מהם ליפול. האם ההקצפה/ערבוב החומרים צריך להיות ידנית או במיקסר. תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:20 21.10.2020)

היי סיון,
אין סיבה שהעוגה תנצח אלא אם כן היא לא מוכנה.
אם תוציאי אותה מהתנור לפני שהיא אפויה לגמרי היא עלולה לצנוח לכן כדאי לבדוק עם קיסם וחשוב שייצא יבש.
בנוסף, אין לפתוח את דלת התנור במהלך האפיה.
אפשר לערבב במטרפה ידנית או במיקסר, לא משנה.
המון מזל טוב ❤️

סיון (23:04 21.10.2020)

תודה רה

סיון (10:18 7.09.2020)

לקאפקייק וניל – מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:56 7.09.2020)

המיץ מוסיף טעם אבל אפשר לשים חלב או מים באותה כמות.

סיוון (00:08 28.08.2020)

היי אפרת,
קודם כל אספר שאנחנו נהנים בבית כולם מהאתר שלך!! לא מחפשים יותר מתכונים בגוגל רק באתר☺️
בנוגע לקאפקייקס:
1. במידה ואני רוצה שיהיו חלביים ניתן להמיר את השמן בחמאה והחלב במים?
במתכון של הוניל להוסיף את החלב ביחד עם התפוזים? אם כן באיזה יחס
2. לא הכנתי מעולם קצפת😅
אשמח לקבל הסבר איך להכין את הקצפת לזילוף
תודה רבה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 28.08.2020)

היי סיוון,
1. אפשר לשים חלב ו- 65 גרם חמאה מומסת (ממליצה לשלב 30 גרם חמאה+ 4 כפות שמן). במתכון הוניל לשים ⅔ כוס חלב (בלי מיץ תפוזים).
2. ממליצה לקרוא את זה- איך מכינים קצפת.
בהצלחה 🙂

עליזה (18:22 8.07.2020)

הכוונה שלי היא אם אפשר להכניס לתנור כי כתוב שהם לא לאפייה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:29 8.07.2020)

לא יצא לי לאפות במנג’טים כאלה אבל יצא לי לשמוע על כאלה שהשתמשו בהם לאפיה למרות שהיה רשום שהם לא לאפיה והכל היה בסדר.

עליזה (15:00 8.07.2020)

האם כל מנג’ט מנייר טוב לתבנית השקעים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:10 8.07.2020)

מבחינת הגודל עדיף שאלה יהיו מנג’טים מס’ 4.

מיכל (17:04 1.07.2020)

היי,האם אני יכולה לקשט עם ציפוי שוקולד ולא קצפת..אני צריכה את זה לגן של הבן שלי ולא רואה איך הם יסתדרו שם עם קצפת..במידה וכן,אני צריכה לשים יותר מהבלילה בכל מנג’ט?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 1.07.2020)

כן אפשר. עדיין שימי עד 3/4 גובה כי זה תופח.

דנית (10:58 24.06.2020)

איזו כתבה מעולה! עושה המון סדר 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:10 24.06.2020)

❤️

רינה (20:57 19.05.2020)

הי אפרת,
תודה רבה על האתר המדהים!!
הכנתי את הקאפקייקס והם היו נראות מעולה בתנור אבל צנחו לי כשהוצאתי אותם.
איך אני יכולה למנוע את זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 19.05.2020)

אולי הם לא היו אפויים לגמרי כשהוצאת אותם.
כמה זמן אפית ובאיזה תבנית מאפינס השתמשת?

רינה (23:48 19.05.2020)

אחרי רבע שעה (כמו שהיה כתוב בהוראות) בדקתי וזה לא היה מוכן. אז השארתי אותם לעוד 10 דקות וזה היה נראה מעולה. אבל כמו שאמרתי, צנח אח”כ.
הכנתי במנגטים מנייר שהיו בתור תבנית אלומיניום עם שקעים כדי שזה יחזיק את זה…
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:45 20.05.2020)

השתמשת במיקסר או שערבבת ידנית? כי לפעמים גם הקצפת יתר עלולה לגרום לזה.
לא פתחת את דלת התנור לפני שעברה רבע שעה נכון?
פעם הבאה כדאי להמתין לפחות 22 דקות לפני שאת פותחת. יכול להיות שזאת הסיבה.

איתמר (22:27 17.05.2020)

הכנתי את המתכון וטעמתי אחד ליפני שהכנסתי למקרר והוא יצא ממש אוורירי וטעים ואז הכנסתי אותו למקרר עד להגשה בערך שעה וחצי ושאכלתי אותו אחרי זה הוא לא היה אוורירי בכלל למה זה קורה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 18.05.2020)

במקרר זה מתייבש.
למה הכנסת למקרר? שמת קצפת?
זה היה מכוסה או פתוח?

איתמר (11:04 18.05.2020)

שמתי קצפת והכנסתי למקרר לא מכוסה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:29 18.05.2020)

אז זאת הסיבה. חשוב לכסות היטב אחרת זה מתייבש.

שהם ביטון (03:20 4.05.2020)

מתכון פשוט ומהיר וממש טעים, ממליצה בחום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 4.05.2020)

תודה שהם 🙂

הילה (13:17 15.01.2020)

אין לי קקאו… מה אני יכולה לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 15.01.2020)

אפשר לשים במקום כף גדושה שוקולית.

שרון (14:43 9.01.2020)

היי תתחדשי על האתר מהמם!לקאפקיי-ס וניל מה אפשר במקום מיץ במקרה אין לי בבית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 9.01.2020)

תודה שרון 🙂
אפשר לשים חלב או מים באותה כמות.

דורון (23:36 27.12.2019)

הי,
האם אפשר להקפיא? צריכים ליומולדת של הבן בעוד שבוע ורוצים להוריד עומסים בהכנות.
הכוונה רק את הקאפקייקס (מאפינס) ללא הציפוי ומאוחר יותר לקשט.
אפרופו יום הולדת, איזה ציפוי קצפתי מומלץ אם הקאפקייק מיועדים לעמוד על שולחן מתוקים לאורך הארוע? מניח שקצפת רגילה תימס. באטר קרים? או שיש עוד פתרונות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 28.12.2019)

כן, אפשר להקפיא.
לדעתי באטר קרים.

יפעת (18:01 13.12.2019)

היי אפרת
אני רוצה להכין כ 20 יחידות קאפקייקס וניל ב”קוקטים”
עלי להכפיל את כמות החומרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 14.12.2019)

כן.

אסנת (08:59 24.02.2020)

אפשר להכין יומיים לפני. ולשמור במקרר?
איזה קצפת מומלץ שיעמוד יציב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 24.02.2020)

כן אפשר. את המאפינס אני ממליצה לשמור על השיש עטוף בניילון נצמד ואת הקצפת להכין ולשמור בנפרד במקרר.
באותו יום או קצת לפני ההגשה לזלף את הקצפת מעל המאפינס ואז להכניס למקרר.
אפשר להקציף מיכל שמנת להקצפה או קצפת צמחית עם 4 כפות אבקת פודינג וניל ורבע כוס חלב קר, עד לקבלת קצפת יציבה.

נתלי (11:27 14.07.2020)

היי,
אני מכינה מחר בצהריים וזה מיועד לחצי בערב. איפה הכי כדאי לשמור על הקאפקייקסים שישמרו על טריות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:50 14.07.2020)

אם את לא שמה קצפת אז אפשר לעטוף היטב ולשמור במקום מוצל וקריר על השיש.
אם את שמה קצפת אז במקרר, בקופסה סגורה.

רינה (06:28 10.12.2019)

היי אפרת
האם ניתן להוסיף לקאפקייקס וניל סוכריות ציבעוניות לבלילה?
אם כן מה הכמות והאם זה ישנה לי את זמן האפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 10.12.2019)

היי רינה,
בבלילה עצמה פחות מומלץ. הצבע גם יימס מהחום.
כדאי להוסיף את הסוכריות לאחר האפיה, מעל הציפוי.

בתיה (12:45 22.01.2021)

הי אפרת
יש סוכריות מיוחדות לאפיה שהצבע לא נמס..
נראה לך שזה יצא טוב עם כאלו סוכריות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 22.01.2021)

אם אלה סוכריות שהצבע לא יורד אז אפשר.

רינת (12:18 17.11.2019)

הי
באיזה כוס מודדים את הרטובים?
באיזה כוס מודדים את היבשים?
אפשר צילום הכוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 17.11.2019)

כוס בנפח 240 מ”ל

ליבנת (14:24 29.10.2019)

היי, הייתי שמחה לדעת למה שאני מכינה את הקאפקייקס הוא מתנתק מהמנג אחרי האפיה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 29.10.2019)

לא הבנתי. מתנתק ממה?

אלונה (13:50 18.09.2019)

היי,

אני רוצה להכין קאפקיקס ליום הולדת של הילדה ולהזליף מעל את הקרם (משמנת צמחית).
כיצד עדיף לשמור אותם כשהקרם כבר מוזלף שתישמר הצורה של ההזלפה במועד ההגשה?
או שיש לך העדפה אחרת כמו להזליף סמוך למועד ההגשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:30 18.09.2019)

אפשר לשמור במקרר אבל אז תצטרכי לכסות אותם באופן כזה שהזילוף לא יפגע.
אפשרות אחרת היא להכין את הקאפקייקס והקצפת בנפרד ולזלף סמוך להגשה (ואז את הקאפקייקס אפשר לעטוף בניילון נצמד ולשמור על השיש ואת הקצפת – במקרר בכלי סגור).

אניאני (14:46 15.08.2019)

לא יודעת מה הקטע, הייתי צריכה כמות גדולה, והמים פשוט הרסו את המרקם של הבלילה. העוגיות צנחו ברמה קשה, ממש, בחיים לא צנחה לי ככה עוגה גדולה, אז קאפקייקס?! בקיצור, לא אהבתי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 15.08.2019)

לא הבנתי. הגדלת רק את כמות המים או שהכפלת את כל החומרים?
באיזה כוס השתמשת?
העוגה תפחה ואח”כ צנחה? מתי זה צנח? בתנור או לאחר שהוצאת מהתנור?

מרים (23:29 10.11.2020)

כנל. הכפלתי את הכמות והמים יצרו בלילה מאודדד נוזלית. הקאפקייקס יצאו גומי😥😥 הטעם טעים אבל המרקם מזעזע. מה יכול להיות?

מתכונים ב-10 דקות (09:17 11.11.2020)

היי מרים,
באיזה כוס השתמשת?
בשימוש בכוס קטנה הבלילה יוצאת מאוד מימית ובטעם צמיגי
כנסי ללינק כאן המרת מידות אפיה ותוכלי לראות את הכוס שהשתמשתי בה

סמדי (09:55 10.08.2019)

הי רציתי להוסיף עליהם קרמל מלוח באיזה שלב כדאי להוסיף את זה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 10.08.2019)

אפשר להוסיף מעל העוגות לאחר שהן מוכנות. כדאי להניח להן להתקרר קודם לטמפ’ החדר.

לילוש (16:42 8.08.2019)

האם ניתן להשאיר את העוגה בחוץ (לא במקרר) ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 8.08.2019)

כן. בתנאי שלא שמת קצפת.

הדס (13:30 2.08.2019)

היי,
האם ניתן לוותר על האבקת שוקולית?
תודה מראש:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 2.08.2019)

אפשר לשים במקום כף שטוחה קקאו.

נופר (22:38 1.08.2019)

היי,
הכנתי את הקאפקייס ואני צריכה אותם למחר בבוקר השאלה האם לזלף היום או לשים את הקצפת במקרר ולזלף בבוקר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 2.08.2019)

לא משנה, מה שנוח לך. קחי בחשבון שאם את מזלפת את צריכה לשמור במקרר מכוסה.

נתנאל (08:15 30.07.2019)

אפשרי להתתמש במכונה של וופל בלגי שעושה צורות עיגולים כמו תנור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 30.07.2019)

היי נתנאל,
הכוונה למולטיקייק? אם כן, אפשר.

מוריה (19:53 28.07.2019)

יצא לי מושלם
תקשיבי לי את אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:56 28.07.2019)

שמחה לשמוע ❤️

ענתי (13:21 22.07.2019)

היי אפרת. תבנית קטנות חד פעמי -יש צורך לשמן?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 23.07.2019)

רצוי שכן.

זיוית בן - שיטרית (15:11 3.07.2019)

היי אפרת, מה שלומך?
אני מעונינית להכין את הקאפקייס למסיבת סיום גן של הבת שלי ביום שישי ואני רוצה לאפות אותם בקוקטים
האם זמן האפיה כאן יהיה יותר ארוך או יותר קצר ממה שרשמת במתכון ?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 3.07.2019)

אם אלה קוקטים גדולים אז זמן האפיה עשוי להיות 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

ענתי (14:52 2.06.2019)

הכנתי ביום שישי. יצא מושלםםםםםם.תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 2.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂

שרי (15:56 21.05.2019)

האם אפשר להוסיף שוקולד ציפס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 21.05.2019)

כן.

Keren (19:46 16.05.2019)

פעם ראשונה שעבדתי עם זילוף, אומנם לא נראה מקצועי אבל טעים מאוד! מקווה שפעם הבאה הם יראו מקצועי ויפים כמו שלך 😃 תודה רבה על מתכונים מדהימים וקלים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 16.05.2019)

היי קרן, השתמשת בצנתר כוכב?

Keren (22:52 16.05.2019)

היי… לא, צנתר עיגול

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:58 17.05.2019)

אז זאת הסיבה 🙂

קרן כהן (12:53 15.05.2019)

האם אפשר בבלילה לשים חלב במקום מים חמים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:19 15.05.2019)

כן. מומלץ לחמם אותו קצת.

ענתי (08:13 8.05.2019)

היי אפרת -לקרם וניל יש צורך בתוספת של חלב? ראיתי 2 תשובות שלך -אחד רשמת שמנת מתוקה ופודינג וניל .ובתשובה השניה רשמת שמנת מתוקה פודיני וחלב.אשמח לדעת.תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 8.05.2019)

עדיף להוסיף חלב, פשוט בגרסת פרווה לא תמיד יש לאנשים חלב סויה או קוקוס בבית ולכן אני רושמת להם שיכינו רק עם שמנת ופודינג.

יעל (13:29 6.05.2019)

הי,

האם ניתן להכין מתכון זה במכשיר מולטיקייק של ICAKE
אם כן האם יש לשנות את המתכון או להשאירו כמו שהוא?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 6.05.2019)

כן אפשר.
רק זמן האפיה משתנה. בסביבות 5 דקות.

יעל (21:57 5.05.2019)

הי
נראה טעים ןאני רוצה להכין ליום ההולדת של בני.
ניתן להכין בגרסת פרווה?
מתנצלת מראש על השאלה אבל איך מזלפים את הקצפת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:57 6.05.2019)

הקאפקייקס עצמם הם פרווה.
מתכון לקצפת פרווה: מקציפים מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) עם 4 כפות אבקת פודינג וניל עד לקבלת יציבה. את הקצפת שמים בשקית זילוף עם צנטר בצורת כוכב.

מעיין (22:36 31.03.2019)

היי אפרת מה שלומך???

רציתי לדעת..
אם אני מכינה בלילה של עוגה רגילה (למשל העוגת שוקולית של הכוס..כוס..כוס.. אם את מכירה)אפשר להכין את הקאפקייקס מהבלילה או שהמרקם ייפגע?
מכינה פשוט פעם ראשונה קאפקייקס ליום הולדת של הבת שלי שהחברות והיא יקשטו לעצמן..
ואפשר להכין יום לפני ולהשאיר מחוץ למקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 1.04.2019)

היי מעיין,
אפשר להכין את הקאפקייקס מבלילה של עוגה רגילה, כולל עוגת השוקולית שאת מתכוונת אליה.
אפשר להכין יום לפני ולשמור מחוץ למקרר. יש לעטוף בניילון נצמד.
יום מקסים 🙂

ציפי כהן (17:11 18.03.2019)

הי
האם הכמויות הן עבור כוס של 180 מל או 240 ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 18.03.2019)

240 מ”ל.

ניצה (08:06 9.03.2019)

היי
אני רוצה להכין כחמישה ימים לפני
איפה מומלץ לשמור כדי לשמור על הטריות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 9.03.2019)

מומלץ להקפיא.

מלי (11:22 28.02.2019)

עוד שאלה אחת וזהו…
אם אני רוצה להכין קרם רגיל מקצפת וכו מתי אני יכולה להכין את זה
יואו אפרת את מדהימה אין ספק שבזכותך אנשים הולכים ברחוב שבעים….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 28.02.2019)

קרם רגיל מקצפת את יכולה להכין כיומיים לפני ולשמור במקרר עד ההגשה.

מלי (11:13 28.02.2019)

תודה רבה.
2 שאלות
שמים בתוך שקית זילוף ומזלפים נכון? ואפשר להוסיף צבע מאכל נכון?
אם אני צריכה את זה למחר בבקר מתי אני יכולה להכין את זה כמה זמן מראש ואיך לאחסן?
סורי זה יותר מ2 שאלות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 28.02.2019)

שמים בשקית ומזלפים ואפשר להוסיף לזה צבע מאכל.
אפשר להכין כיום-יומיים לפני ולשמור במקרר. כדאי להוציא מהמקרר כשעה-שעתיים לפני ההגשה.

מלי (21:30 27.02.2019)

הי אפרת זאת שוב אני עם השאלות שלי…..
אני צריכה מתכון של ציפוי לקאפקייק במרקם שאפשר לזלף וזה מתקשה קצת
נראה לי זה על בסיס מרגרינה ואבקת סוכר
יש לך מושג למה אני מתכונת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 28.02.2019)

היי מלי,
הכוונה לקרם חמאה. כעקרון מקציפים 100 גרם חמאה או מרגרינה בטמפ’ החדר במשך כדקה (מומלץ לחתוך קודם לקוביות). מוסיפים 100 גרם אבקת סוכר ומקציפים כדקה נוספת. מוסיפים חצי כפית תמצית וניל וכף מים וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב.
אפשר לשנות את המרקם לרך יותר ע”י הוספת יותר מים.

שושנה (12:04 19.02.2019)

אפשר לדעתך לאפות גם בכוס מאג מחרסינה? או שהיא תתפןצץ? 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 19.02.2019)

בדר”כ זה אפשרי.

ליאור (11:08 7.02.2019)

הי אפרת. נראה טעים ומושלם ליום הולדת של הילדה שביקשה מאפינס תותים (לא יודעת מאיפה ילדה בת 3 חשבה על הרעיון הזה…)
אז אני תוהה איזה מהמאפינס עדיפים לשילוב עם תותים- שוקולד או וניל?
ואיזה קרם כדאי לעשות אם אקשט מעל עם תותים? תודה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 7.02.2019)

היי ליאור,
אם את רוצה לשלב תותים בתוך התערובת של העוגה אני ממליצה להכין את המתכון הזה – עוגה בחושה עם פירות יער ובמקום הפירות לשים תותים קצוצים. כמובן שאפשר להכין את העוגה בתבנית מאפינס (זמן האפיה עשוי להתקצר ל 15-20 דקות).
אם את מתכוונת לקשט רק מעל בתותים אז אפשר להכין את מאפינס השוקולד עם ציפוי שוקולד ולשים מעל תותים או להכין את המאפינס הלבן עם ציפוי שוקולד לבן ולשים מעל תותים.
אפשר גם להכין קצפת ומעל לשים תותים.
המון מזל טוב 🎉

גל (21:10 17.01.2019)

אפרת אלופה! חייבת לשתף, הכנתי גם את הווניל וגםאת את השוקולד למסיבה של הילדה, נשארה לי המון בלילה גם מהווניל וגם מהשוקולד, החלטתי לערבב את שתי הבלילות יחד (במקום לזרוק), להפתעתי יצא ממש ממש מוצלח!! כמו עוגת שיש אבל הרבה יותר מוצלח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.01.2019)

רעיון מהמם 🙂
שמחה שיצא טעים ותודה על השיתוף!

ניצן (17:08 10.01.2019)

האם אפשר לשמור חלק מהבלילה במקרר כמה ימים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:58 10.01.2019)

פחות מומלץ כי העוגות לא יתפחו כמו שצריך. האפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.

נעמי ששון (11:06 20.12.2018)

היי
עשיתי כמות כפולה בטעם וניל ותפוזים ואז חלקתי לשניים. לחצי מהכמות הוספתי קקאו ושוקולית. יצא מעולה! וזה מצויין לאורחי הצימרים שלי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 20.12.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

יונית (14:55 21.08.2018)

היי, תודה על מתכונים מעולים וקלים 🙂
לגהי המאפינס וניל- האם אפשר להשתמש בריצ או חלב במקום המיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:30 21.08.2018)

כן, אפשר לשים חלב באותה כמות.

חני (19:08 9.08.2018)

מאוהבת באתר שלך. תודה. ועכשיו לשאלתי- למה תמיד כשאני מכינה קאפקייקס בכוסות קשיחות (קוקטים מנייר) יוצא לי לא טוב? הלמעלה יוצא ים גבעה קטנה (ולא שטוח) והאפיה מתארכת מאוד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 9.08.2018)

היי חני,
זה קורה גם לי 🙂 המבנה של הקוקטים מנייר הוא כזה שבאפיה זה יוצא כמו שתיארת. גם זמן האפיה ארוך יותר מאשר אפיה בתבנית מאפינס מסיליקון למשל.

שי (19:10 2.08.2018)

מתכון מדהים! נגמר בשנייה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 2.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

אורית (20:27 12.07.2018)

היי
מה שלומך?
אשמח אם תגידי לי אם אני יכולה לעשות במיקסר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 12.07.2018)

כן אפשר.

123 (12:45 14.06.2018)

אני יכולה להשתמש בקצפת מתוקה מוכנה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 14.06.2018)

כן.

חן (16:58 11.05.2018)

היי שבת שלום איך מכינים את הקרם וניל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 11.05.2018)

מקציפים מיכל שמנת להקצפה או קצפת צמחית עם 4 כפות אבקת פודינג וניל ורבע כוס חלב קר, עד לקבלת קצפת יציבה.

אודליה (22:14 6.05.2018)

היי אפרת! אני מעוניינת להכין מיני-קאפקייקס קטנים (נגיד במנג’טים מס. 2) אבל יש לי רק תבנית שקעים רגילה. איך עושים אותם קטנים? לא ראיתי בחנויות תבניות עם שקעים קטנים, אז מה מחזיק אותם? בתמונות שלך, הקאטקייקס נראים קטנים, איך את עושה את זה?? רוצה להכין כמות ולקשת. תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 7.05.2018)

היי אודליה,
אני שמה את המנג’טים בתבנית מאפינס רגילה למרות שהם קטנים יותר (לא זוכרת אם השתמשתי במס’ 2 או 3).
אפשר למצוא בחנויות (בעיקר לכלים חד פעמיים) גם קוקטים (מקרטון קשיח) ממש קטנים ואז אפשר לשמן אותם ולאחר קירור לחלץ את העוגה מהם.

קרן (05:08 23.02.2018)

מעולה תודה! ועוד שאלונת,
יש לי תבנית שקעים ממתכת אפשר לשמן ולהשתמש או שחייבים לשים מנג׳טים מנייר בפנים?
מחכה כבר לקנות את ספר המתכונים שלך! הפכתי לשפית בזכותך 😃

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 23.02.2018)

היי קרן 🙂
אם זו תבנית טובה אז אפשר לשמן ולשים ישר את הבלילה.

רותם (12:00 22.02.2018)

היי,
מאוד אוהבת את המתכונים שלך אני משתמשת בהם הרבה.
אשמח לדעת כמה זמן לפני אפשר להכין אותם?
בלי קישוט כמובן..
ואיך ניתן לשמור עליהם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 22.02.2018)

היי רותם,
קודם כל תודה, אני שמחה לשמוע 🙂
אפשר להכין את העוגות כיומיים לפני, לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור על השיש. אם רוצים לשמור ליותר זמן אפשר להקפיא עד שבועיים.

קרן (17:54 21.02.2018)

הייי אפרת!!!
לא ראיתי איפה המתכונים לקרמים שמגיעים מעל הקפקייקס? מאוד רוצה להכין אבל גם רוצה קרם 😋😋

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:40 21.02.2018)

היי קרן 🙂
קרם תותים מכינים לפי המתכון הזה- מוס תותים.
קרם וניל או שוקולד אפשר להכין לפי המתכון הזה – גליליות ממולאות.
קרם שוקולד יותר עשיר אפשר להכין גם לפי המתכון הזה- מוס שוקולד.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.