מצרכים להכנת עוגיות חמאה ולימון
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- כף מלאה גרידת לימון (יש לגרד דק קליפה של לימון)
- 100 גרם חמאה רכה (*יש להוציא את החמאה מהמקרר כשעה לפני ההכנה)
- 1 ביצה
- 4 כפות מיץ לימון
- *אבקת סוכר לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים עוגיות חמאה ולימון?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה (מתחילים לערבב עם כף ואח”כ עם הידיים. אם התערובת יוצאת מתפוררת יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).
- פורשים נייר אפיה ועליו מרדדים את הבצק לעובי כחצי ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר כ-4 ס”מ ומניחים בתבנית על נייר האפיה.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
- מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר קירור מוחלט).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
110 תגובות
כניסה
110 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














