מצרכים להכנת לחמניות יוגורט ופסטו
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח (אפשר לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה)
- כפית מלח
- 200 מ”ל יוגורט
- 2 כפות (20 מ”ל) חלב
- 1 ביצה גדולה
- 2 כפות ממרח פסטו
- 4 כפות (40 מ”ל) שמן
- חצי כוס גבינת פרמז’ן מפוררת
לקישוט
מעט שמן ושומשוםאיך מכינים לחמניות יוגורט ופסטו?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לתערובת בצקית רכה ודביקה.
- משמנים תבנית שקעים מסיליקון (ניתן להשתמש ב”קוקטים” מקרטון) וממלאים את השקעים בבצק בעזרת כף. מברישים את החלק העליון במעט שמן ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25 דקות עד להזהבה.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
48 תגובות
כניסה
48 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







