מצרכים להכנת כרובית בתנור
- 800 גרם כרובית טריה חתוכה לפרחים קטנים
- 4 כפות שמן זית
- 5 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כפית מלח
- חצי כוס פירורי לחם
- כפית גדושה שומשום, כפית גדושה קצח (לא חובה)
איך מכינים כרובית בתנור?
- מחממים תנור ל200 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את פרחי הכרובית.
- מערבבים בקערית שמן זית, צ’ילי מתוק, שום כתוש ומלח ומתבלים היטב את פרחי הכרובית.
- מפזרים מעל פירורי לחם, שומשום וקצח ומערבבים.
- אופים בתנור במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד ואופים כ-20 דקות נוספות, עד שהכרובית מתרככת (ניתן לבדוק בעזרת נעיצת מזלג).הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
95 תגובות
כניסה
95 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














