מצרכים להכנת מתכון לחיתוכיות שוקולד צ'יפס
תבנית אינגליש קייק
- 50 גרם חמאה/מרגרינה רכה בטמפ’ החדר (יש להוציא את החמאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה)
- 2 כפות גדושות (35 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל (ניתן לשים במקום כפית תמצית וניל + כף סוכר)
- כף (8 ג’) שמן קנולה
- חלמון ביצה (הצהוב)
- 3/4 כוס (105 ג’) קמח רגיל
- שליש כפית (2 ג’) אבקת אפיה
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס
איך מכינים מתכון לחיתוכיות שוקולד צ'יפס?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את החמאה עם הסוכר וסוכר הוניל (מומלץ לערבב במיקסר אבל אפשר גם עם כף). מוסיפים כף שמן וחלמון ביצה ומערבבים. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ומוסיפים לתערובת. בסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים עד לאיחוד התערובת.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים אליה את התערובת. משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב.
- בעזרת סכין חותכים את הבצק לריבועים קטנים בגודל כ- 3X3 ס”מ (משאירים את הבצק כמו שהוא בתבנית, אין צורך להפריד את הריבועים).
- אופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור, מחלצים את הבצק האפוי מהתבנית בעזרת נייר האפיה ומצננים לגמרי (הבצק מתקשה ומתייצב לאחר קירור). לאחר מכן חותכים לריבועים לפי הסימונים.
- *שומרים בקופסה אטומה במקום קריר ומוצל (מחוץ למקרר).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
94 תגובות
כניסה
94 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














