מצרכים להכנת שניצל הודו ותירס
- 500 גרם הודו טחון (*אפשר להכין גם עם עוף טחון)
- ביצה
- חצי כוס פירורי לחם
- 2 כפות שמן
- כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (בלי הנוזלים)
תיבול:
- שני שליש כפית מלח, כפית אבקת מרק, כפית פפריקה מתוקה, כפית קטשופ, קמצוץ פלפל שחור
לציפוי:
פירורי לחםאיך מכינים שניצל הודו ותירס?
- מחממים תנור ל190 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים בנדיבות את הנייר.
- מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים קציצות בקוטר כ-6 ס”מ ועובי כס”מ וחצי, מהדקים בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה. מרססים/מברישים מעל קצת שמן ואופים בתנור במשך כ-25 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים 5 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

