מצרכים להכנת שניצלונים וחזה עוף בנינג'ה
סיר טיגון דו קומתי
מנה עיקרית 1
- 2 חתיכות חזה עוף (נקי מעור וללא עצמות), כ-200 ג’ לחתיכה
תיבול:
- כף שמן, 3 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
תוספת 1
- 2 בטטות קטנות קלופות חתוכות לקוביות קטנות (כ1.5 ס”מ)
תיבול:
- 2-3 כפות שמן, רבע כפית מלח
מנה עיקרית 2
- 300 גרם חזה עוף חתוך דק
תיבול:
- כף וחצי שמן, שליש כפית מלח, כף רוטב סויה, מעט פלפל שחור.
- חצי כוס פירורי לחם, כף שומשום
- תוספת 2
- 300 ג’ צ’יפס קפוא
איך מכינים שניצלונים וחזה עוף בנינג'ה?
- מתבלים את חזה העוף והבטטה.
- חותכים את חזה העוף לרצועות ומתבלים במלח, רוטב סויה ופלפל שחור. מערבבים בצלחת פירורי לחם ושומשום ומהדקים את השניצלונים בתערובת משני הצדדים.
- מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.
- מוסיפים קוביות בטטה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את חזה העוף.
- מכניסים את הצ’יפס למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את השניצלונים (מומלץ לרסס אותם מעט בשמן).
- לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב-190 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
- לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
- בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
6 תגובות
כניסה
6 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

