www.10dakot.co.il

ריבועי גבינה וקקאו

ריבועי גבינה וקקאו ללא סוכר, ללא גלוטן וללא שום טעם לוואי - רכים וטעימים.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ריבועי גבינה וקקאו
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

40 דקות

מס׳ מנות

12 ריבועים

כשר מסוג

מצרכים להכנת ריבועי גבינה וקקאו

תבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים M
  • שליש כוס ממתיק סוויטאנגו
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 2 כפות (20 ג’) קורנפלור

לציפוי קקאו:

  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 3 כפות מלאות ממרח קקאו עם אגוזי לוז (סוויטאנגו)

איך מכינים ריבועי גבינה וקקאו?

  1. מחממים תנור מראש ל-170 מעלות (חום עליון ותחתון).
  2. מערבבים (בעזרת כף או מטרפה ידנית) את הביצים עם ממתיק סוויטאנגו. מוסיפים תמצית וניל וגבינה לבנה ומערבבים עד לתערובת חלקה. בסוף מוסיפים קורנפלור ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
  3. משמנים תבנית אינגליש קייק (רצוי חד”פ מקרטון) ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. מערבבים 3 כפות מלאות ממרח קקאו עם 2 כפות גבינה לבנה ויוצקים מעל העוגה באופן אחיד. בעזרת סכין או קיסם מערבבים ויוצרים דוגמאות.
  5. מכניסים את העוגה לתנור החם ואופים במשך 40 דקות.
    הפעל טיימר (40 דק’)
    +
    טיימר פועל
  6. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים במשך חצי שעה.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
  7. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה לקירור על השיש. לאחר שהעוגה התקררה, מכסים אותה ומכניסים למקרר למשך לפחות 6 שעות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום לפני).
 
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
27 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

27 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות