www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

שכבה 1:

200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר או ללא גלוטן (בפסח ניתן להשתמש בעוגיות כשרות לפסח)

חצי כוס שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (לפרווה)

2/3 חבילת שוקולד מריר (כ-65 גרם)

שכבה 2:

כוס קוקוס טחון

רבע כוס שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (לפרווה) *אם משתמשים בשמנת חלבית מומלץ להוסיף כף אבקת סוכר.

שכבה 3:

100 גרם שוקולד מריר

חצי כוס שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (לפרווה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

שכבה 1:

-מפוררים את הביסקוויטים לפירורים קטנים (אך לא אבקה) ומעבירים לקערה.

-ממיסים במיקרוגל מספר שניות את השמנת עם קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה. מצננים לטמפ’ החדר ושופכים על פירורי הביסקוויטים. מערבבים היטב עד לכיסוי מלא ואחיד של כל הפירורים בשוקולד.

-מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים את התערובת לתחתית התבנית ומשטחים בצורה אחידה.

שכבה 2:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף, אין צורך להקציף) את הקוקוס עם השמנת עד לכיסוי מלא של הקוקוס ויוצקים מעל השכבה הראשונה.

-מכניסים למקפיא למשך חצי שעה לפחות.

שכבה 3:

-ממיסים במיקרוגל מספר שניות את השמנת עם קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה. מצננים מעט ויוצקים מעל שכבת הקוקוס בצורה אחידה.

-מכניסים למקפיא למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

-לאחר שהעוגה קופאת, מחלצים אותה בזהירות מהתבנית בעזרת נייר האפיה. מניחים על משטח חיתוך וחותכים לריבועים או אצבעות לפי הגודל הרצוי.

*שומרים עטוף בניילון נצמד או בקופסה אטומה במקפיא.

לחצו כאן לכל המתכונים הכשרים לפסח!

ראו גם
מיני מאפים מהיריםמיני מאפים מהירים
פשטידת פטריות לפסח פשטידת פטריות לפסח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

569 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו