מצרכים להכנת קינואה ופילה אמנון בנינג'ה
- 2 פילטים של דג אמנון (140 ג’ כל נתח)
- כוס קינואה לבנה או מעורבת שטופה ומסוננת (200 ג’)
- 2 כוסות מים רותחים
- בצל סגול בינוני, חצי בטטה בינונית, קישוא קטן
- תיבול לדג: כף שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, שן שום כתושה, שליש כפית מלח, רבע כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פטרוזיליה מיובשת, קמצוץ פלפל שחור.
- תיבול לירקות: 2 כפות שמן זית, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
- תיבול לקינואה: כף שמן זית, חצי כפית מלח.

איך מכינים קינואה ופילה אמנון בנינג'ה?
- פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי ומניחים בתחתית את הקינואה. מתבלים בכף שמן ומלח ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומערבבים.
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
- מתבלים את נתחי הדג ואת הירקות ומניחים על צלחת הטיגון.
- מפעילים את המכשיר ומזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי.
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה, מכוונים את הטמפ’ ל-175 מעלות, את הטיימר ל-12 דקות ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
- פותחים את המכשיר, מסירים בזהירות את צלחת הטיגון ומערבבים את הירקות עם הקינואה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מומלץ להשרות את הדגים במיץ לימון וקמצוץ מלח כחצי שעה לפני ההכנה, במיוחד אם הם קפואים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
7 תגובות
כניסה
7 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

