מצרכים להכנת קוקטייל מימוזה
כוס שמפניה, פלוט או כוס יין גבוהה ורחבה
80 מ”ל מיץ תפוזים תפוזים סחוט טרי וקר
160 מ”ל יין מבעבע קר (שמפניה, קאווה או פרוסקו)
קוביות קרח
פלח תפוז דק וקליפת תפוז מגוררת לקישוט
איך מכינים קוקטייל מימוזה?
-מניחים בכוס את קוביות הקרח ושופכים בעדינות את מיץ התפוזים.
-מוסיפים יין מבעבע ומקשטים את שולי הכוס בפלח התפוז ובגרידת הקליפה. מערבבים קלות עם כפית ומגישים מיד.
*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

