מצרכים להכנת ציקן נאגטס ללא גלוטן
- חזה עוף שלם חתוך לקוביות 2X2.
- חומרי התיבול: 1 כף קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”), מלח ופלפל
חומרי הבלילה:
- 1/2 כוס קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”), 1/2 כוס מי סודה (מים מוגזים), 1/2 כפית אבקת אפייה, כפית קטשופ, מלח ופלפל.
איך מכינים ציקן נאגטס ללא גלוטן?
- מניחים את חומרי התיבול בקערה, מעבירים לתוכה את קוביות העוף ומערבבים היטב.
- מניחים את חומרי הבלילה בקערה ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן, וכשהשמן חם מאוד, טובלים את העוף בקערת חומרי הבלילה ומניחים בזהירות במחבת כדקה מכל צד, עד שהעוף מזהיב.
- *מומלץ להגיש עם קטשופ, רוטב אלף האיים או רוטב צ’ילי מתוק.
- הערה: אם אין לכם סודה מוגזת, ניתן להשתמש במקום במים רגילים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
ציקן נאגטס ללא גלוטן מתכונים ללא גלוטן מאכלים ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
18 תגובות
כניסה
18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

