www.10dakot.co.il

צ'יפס קליפות תפוח אדמה

במקום לזרוק: קבלו דרך מצוינת לניצול קליפות תפו"א ולהפוך אותם לחטיף קראנצ'י וטעים:)

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
צ'יפס מקליפות תפוח אדמה
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

20 דקות

מס׳ מנות

2-3 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת צ'יפס קליפות תפוח אדמה

  • קליפות מ-4 תפוחי אדמה גדולים
  • 4 כפות שמן זית
  • שליש כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • רבע כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית אבקת שום (לא חובה)

איך מכינים צ'יפס קליפות תפוח אדמה?

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. משרים את קליפות תפוחי האדמה בקערה עם מים במשך כדקה, מסננים ומנגבים היטב בעזרת נייר סופג.
  3. מתבלים את קליפות תפוחי האדמה בשמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה ואבקת שום.
  4. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הקליפות בשכבה אחת אחידה.
  5. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15 דקות.
    הפעל טיימר (15 דק’)
    +
    טיימר פועל
  6. מנמיכים את הטמפ’ ל160 מעלות ואופים 5 דקות נוספות.
    הפעל טיימר (5 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
3 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

3 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות