מצרכים להכנת פתיתים פיקנטיים
- 2 כוסות פתיתים
- בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 2.5 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כפית שטוחה פפריקה חריפה, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית מלאה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פתיתים פיקנטיים?
- מחממים סיר (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים את הפתיתים ומערבבים על אש בינונית כ-2 דקות, עד שהפתיתים מזהיבים מעט.
- מתבלים בפפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 7 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
77 תגובות
כניסה
77 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







