מצרכים להכנת מתכון לפתיתים עם בשר טחון
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 1-2 שיני שום כתושות
- 2 כוסות פתיתים
- 2 כפות מלאות רסק עגבניות
- 2 כפות מלאות קטשופ
- 2.5 כוסות מים רותחים
- כפית מלאה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים מתכון לפתיתים עם בשר טחון?
- מטגנים בסיר את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שמשנה את צבעו.
- מוסיפים את הפתיתים, השום, רסק העגבניות והקטשופ ומערבבים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה (כשהמים מבעבעים), מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים במשך 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
174 תגובות
כניסה
174 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

