מצרכים להכנת פשטידת קישואים לפסח
תבנית שקעים/ מאפינס
- 4 קישואים בינוניים מגורדים גס
- 1 בצל בינוני קצוץ
- חצי כוס קמח מצה לעוגות (דק)
- חצי כפית אבקת אפיה
- 2 ביצים
תיבול:
- כפית מלאה אבקת מרק, שליש כפית מלח ופלפל שחור
איך מכינים פשטידת קישואים לפסח?
- במחבת רחבה מטגנים בצל עם כף שמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את הקישואים המגורדים ומטגנים תוך ערבוב 3-4 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
- מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצקים לתבנית שקעים (עד גובה 2/3 מהשקע) ואופים במשך כ-20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- לאחר מכן מורידים את התבנית לרשת התנור התחתונה ואופים 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פשטידה כשרה לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

