מצרכים להכנת פשטידת קישואים
- תבנית אלומיניום בינונית-קטנה/ עגולה 24
- 3 קישואים גדולים/ 4 קישואים בינוניים מגורדים
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1/2 כוס קמח מלא/לבן
- 2 ביצים
- תיבול: כף שטוחה אבקת מרק, מלח, פלפל
איך מכינים פשטידת קישואים?
- מטגנים בצל במחבת עם 4 כפות שמן זית/קנולה עד להזהבה קלה (במקום להוסיף את השמן לתערובת הפשטידה, מוסיפים אותו בזמן טיגון הבצל).
- מחממים תנור ל180 מעלות. מעבירים את הבצל לקערה ומערבבים יחד עם הקישואים המגורדים (מומלץ לסחוט מעט את הקישואים מהנוזלים). מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית ואופים במרכז התנור כ- 45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה בחלק העליון.
הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
- מורידים את התבנית לחלק התחתון של התנור ואופים 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פשטידת קישואים דיאטטית פשטידת קישואים ובצל פשטידת קישואים קלה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
242 תגובות
כניסה
242 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

