מצרכים להכנת פשטידת פסטה פיצה
- תבנית מלבנית 20X30
- 250 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי (חצי חבילה)
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 2 ביצים
- כף גבינה לבנה (לא חובה)
- 3/4 כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
- 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
תיבול:
- כפית תבלין אורגנו, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל:
- חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
איך מכינים פשטידת פסטה פיצה?
- מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את כל החומרים (למעט גבינה צהובה לפיזור מעל) ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית (גם בדפנות) ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים ומפזרים מעל כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות או עד שהגבינה נמסה.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
392 תגובות
כניסה
392 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

