מצרכים להכנת פשטידת פטריות, תירס, גמבה וזיתים
- תבנית אינגליש קייק
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
- חצי גמבה גדולה קצוצה דק
- 3/4 כוס גרעיני תירס מקופסת שימורים מסוננים מנוזלים
- שליש כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים
- 2 ביצים
- 4 כפות מלאות קמח רגיל
- חצי כפית אבקת אפיה
- 3 כפות גדושות קוטג’ או גבינה לבנה
- שליש כוס גבינה צהובה מגורדת (לא חובה)
תיבול:
- כפית שטוחה אבקת מרק, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים פשטידת פטריות, תירס, גמבה וזיתים?
- מחממים מחבת רחבה עם 3 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הגמבה והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-10 דקות עד שהפטריות מצטמצמות והגמבה מתרככת מעט. מעבירים לקערה ומצננים מעט.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מוסיפים לקערה את יתר החומרים, מתבלים ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ואופים במשך 40-45 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
99 תגובות
כניסה
99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

