מצרכים להכנת מתכון לפשטידת גמבה בצל ופטריות
תבנית מאפינס
- 3 כוסות פטריות שמפניון חתוכות
- 1 גמבה קטנה חתוכה לריבועים קטנים (כמו סלט)
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח מלא
- 1 כפית אבקת אפייה
- 4 כפות גדושות גבינת קוטג’
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כף אבקת מרק (פרווה)
לקישוט
גבינה צהובה מגורדת (לא חובה).איך מכינים מתכון לפשטידת גמבה בצל ופטריות?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מטגנים עם מעט שמן את הבצל במחבת עד להזהבה. מוסיפים את הגמבה והפטריות ומכסים כ-7 דקות עד שמתרככות. מעבירים לקערה ומצננים.
הפעל טיימר (7 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית (מי שרוצה- שיפזר גבינה צהובה מעל) ואופים במשך כ 30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
48 תגובות
כניסה
48 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

