מצרכים להכנת פרגיות ושוקיים בנינג'ה
סיר טיגון דו קומתי
מנה עיקרית 1:
- 250 ג’ פרגיות
תיבול:
- שום כתוש, כף רוטב סויה, כף צ’ילי מתוק, כף סילאן, רבע כפית מלח.
מנה עיקרית 2:
- 4-5 שוקי עוף
תיבול:
- כף רוטב סויה, כף סילאן, כף צ’ילי מתוק
תוספת 1:
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- תיבול: 2 כפות שמן, כף סילאן, כף רוטב צ’ילי מתוק, שליש כפית מלח
תוספת 2:
- קישוא קטן חתוך לחצאי עיגול
- בטטה קטנה חתוכה לקוביות
- תפו”א קטן חתוך לקוביות
תיבול:
- 2 כפות שמן זית, כפית סילאן, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פרגיות ושוקיים בנינג'ה?
- מתבלים את הפרגיות, השוקיים והתוספות.
- מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.
- מוסיפים קוביות תפוחי האדמה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את הפרגיות.
- מכניסים את קוביות הירקות למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את שוקי העוף.
- לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
- לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 15 דקות.
- בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

