מצרכים להכנת פרגיות ואורז בתיבול מזרחי
- מכשיר נינג’ה סמארט ליד
- 2 כוסות אורז לבן
- 500 גרם פרגיות חצויות
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- 4 שיני שום קצוצות
- 3 כוסות מים רותחים
תיבול לפרגיות:
- כף תבלין גריל, כף שטוחה תבלין שווארמה, שליש כף כמון, שליש כף מלח, שליש כפית פלפל שחור.
תיבול לאורז:
- כפית מלח, רבע כפית כורכום.
איך מכינים פרגיות ואורז בתיבול מזרחי?
- מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
- מוסיפים לסיר 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כדקה מכל צד. מתבלים בגריל עוף, תבלין שווארמה, כמון, מלח ופלפל שחור.
- מוסיפים את האורז ומתבלים במלח וכורכום. מוזגים מים רותחים, מערבבים וסוגרים את הסיר. מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 15 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
- כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
17 תגובות
כניסה
17 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

