מצרכים להכנת פסטה עם פרגיות
- פסטה
- חצי חבילת פסטה קצרה – 250 גרם (פנה, צינורות, קרניים, צדפות וכו’)
- 350 גרם רוטב לפסטה/ עגבניות מרוסקות דק
- 2 כפות מלאות רסק עגבניות
- שן שום כתושה
- 4 כוסות מים רותחים
- כפית גדושה מלח, קמצוץ פלפל שחור
- פרגיות
- 4 יחידות סטייק פרגית (כ-500 גרם)
- 3 כפות רוטב טריאקי
- רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פסטה עם פרגיות?
- מערבבים בסיר מכשיר הסמארט ליד: רוטב לפסטה, רסק עגבניות, שום כתוש, מים רותחים, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
- סוגרים את המכשיר ומפעילים על מצב בישול בשילוב אדים (מזיזים את הסליידר) ובוחרים בתוכנית ארוחה שלמה. מכוונים ל-170 מעלות במשך 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים, מתבלים את הפרגיות ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור.
- לאחר 10 דקות, פותחים בזהירות את הסיר ומערבבים את הפסטה. מניחים בתוך הסיר את הרשת דו הכיוונית ומעליה שמים את הפרגיות אחת ליד השניה.
- סוגרים את הסיר ומכוונים ל-10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

