מצרכים להכנת פסטה עם חזה עוף
- 500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- תיבול לחזה עוף: חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור, כף מלאה קורנפלור או קמח לבן
- תיבול לתבשיל: ראו באופן ההכנה.
איך מכינים פסטה עם חזה עוף?
- מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזליפים מעל שמן זית ומערבבים מעט עם מזלג.
- בינתיים, מתבלים את קוביות חזה העוף במלח, פפריקה, פלפל שחור וקורנפלור. מחממים סיר רחב עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.
- מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים ומבשלים עם מכסה במשך 5-6 דקות (יש לערבב מידי פעם).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
126 תגובות
כניסה
126 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

