מצרכים להכנת פסטה עם נקניקיות
- חבילת נקניקיות חתוכות (כל נקניקיה יש לחתוך ל-5 פרוסות)
- חבילת פסטה מסוג ‘ספגטי’ (500 גרם)
- 5-6 שיני שום קצוצות
- 6 כפות מלאות רסק עגבניות
- 7 כוסות (1.7 ליטר) מים רותחים
- כף רוטב פסטו מוכן או כפית אורגנו מיובש
תיבול:
- כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה (לא חובה), כפית וחצי מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים פסטה עם נקניקיות?
- מחממים סיר סוטאז’ או סיר רחב (עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן ומטגנים את השום הקצוץ על אש בינונית-נמוכה במשך כדקה (שימו לב לא לשרוף אותו!).
- מוסיפים רסק עגבניות, 7 כוסות מים, כף פסטו ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-3 דקות.
- מצמידים חבילה של 6 מקלות ספגטי ומשחילים לתוכה פרוסת נקניקייה – ראו תמונה למטה (אפשר לוותר על שלב זה ולהוסיף את הנקניקיות בנפרד).
- מוסיפים את הפסטה והנקניקיות לרוטב ומערבבים. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25 דקות (חשוב: כל 5 דקות יש להרים את המכסה ולערבב. בהתחלה מערבבים עם כף עץ ואח”כ עם מזלג, כדי להפריד את הספגטי).
- לאחר 25 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 5 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אם במהלך הבישול ראיתם שהפסטה יבשה וחסרים נוזלים יש להוסיף עוד מים לפי הצורך.


אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
110 תגובות
כניסה
110 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














