זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
35 דקות
מס׳ מנות
3 מנות
מצרכים להכנת פסטה עם חצילים
- 250 גרם פסטה (חצי חבילה)
- חציל קטן קלוף חתוך לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס”מ
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 3 כפות שמן זית
- רבע כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
תיבול:
- שן שום כתושה, 2 כפות שמן זית, קמצוץ פלפל שחור, מלח לפי הטעם.
איך מכינים פסטה עם חצילים?
- מרפדים תבנית ענקית עם נייר אפיה, ומניחים את קוביות החציל והעגבניות החצויות. מתבלים ב3 כפות שמן זית, רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. מכניסים לתנור שחומם ל190 מעלות ואופים במשך 30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים, מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומעבירים למסננת.
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן (אש בינונית) ומוסיפים את הפסטה המבושלת, החצילים והעגבניות. מוסיפים שן שום כתושה וקוביות גבינה בולגרית ומערבבים. מתבלים ב-2 כפות שמן זית, קמצוץ פלפל שחור ומלח לפי הטעם. מערבבים במשך כ-2 דקות ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
35 תגובות
כניסה
35 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

