מצרכים להכנת פסטה ועוף בנינג'ה
- חצי חבילת פסטה קצרה (250 ג’) *השתמשתי ב”קרניים בינוניים”
- בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- גמבה חתוכה לרצועות
תיבול:
- כף סילאן, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, כפית אבקת מרק, שליש כפית תבלין כוסברה/פטרוזיליה
- מים רותחים
איך מכינים פסטה ועוף בנינג'ה?
- מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
- מוסיפים לסיר 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים גמבה ופסטה ומתבלים. מוזגים מים רותחים עד גובה הפסטה, מערבבים וסוגרים את הסיר.
- מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 6 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
- כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

