מצרכים להכנת פסטה בעגבניות ושום
- 250 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים
- כף שמן זית
- 3 עגבניות בינוניות מגורדת גס
- 3 שיני שום כתושות
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור (מי שאוהב פחות חריף אפשר לשים קמצוץ)
- חצי כפית בזיליקום מיובש (מומלץ לטעום לפני את התבלין למניעת טעם מר בתבשיל)
- 2 כפות שמן זית
איך מכינים פסטה בעגבניות ושום?
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
- במקביל, מחממים סיר רחב עם כף שמן ומוסיפים עגבניות מגורדות ושום כתוש. מתבלים במלח, פלפל שחור ובזיליקום. מערבבים על אש גבוהה במשך 4-5 דקות. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
- מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים במשך כדקה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
אם רוצים להכין מחבילת פסטה שלמה (500 גרם) יש להכפיל את כל הכמויות.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
59 תגובות
כניסה
59 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

