מצרכים להכנת פיתה עם חזה עוף
- 3-4 פיתות חצויות
- בצל בינוני קצוץ דק
- 400 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות קטנטנות
תיבול:
- כף שמן זית, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית תבלין גריל עוף (לא חובה), חצי כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת
איך מכינים פיתה עם חזה עוף?
- מתבלים את קוביות חזה העוף בכף שמן זית, כורכום, כמון, פפריקה, מלח, פלפל שחור, גריל עוף ותבלין פטרוזיליה/כוסברה.
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב, במשך 5-6 דקות, עד שמשנה את צבעו ומתבשל. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
- ממלאים כל חצי פיתה בתערובת חזה העוף. מומלץ לזלף מעל טחינה ולהגיש עם סלט ירקות קצוץ.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







