מצרכים להכנת פילה מוסר ים
- 250 גרם פילה מוסר ים טרי או דג ים לבן אחר
- 4 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
- 2 כפות יין לבן יבש
- כף חומץ בן יין
- 125 מ”ל שמנת מתוקה
- 2 כפות שמן זית
- קוביית חמאה
- מלח
- פלפל טחון טרי
- חופן שקדים קלויים
איך מכינים פילה מוסר ים?
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מחממים במחבת את קוביית החמאה ושמן הזית. מניחים את הדג כאשר הצד עם העור נוגע במחבת ומתבלים במלח ופלפל שחור את הצד העליון. משאירים במשך 3 דקות והופכים את הדג צד. משאירים 3 דקות נוספות ומסירים מהאש. מכניסים את הדג לתנור למשך 5-7 דקות.
- מכינים את הרוטב: מאדים את הבצלצלים במחבת, מוסיפים את היין וחומץ היין. מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי.
- שופכים את השמנת, שוב מביאים לרתיחה, ומצמצמים לחצי עד שהרוטב נהיה סמיך.
- לאחר שהדג מוכן, מוציאים אותו מהתנור ויוצקים מעליו את הרוטב. מפזרים מעל שקדים קלויים.
–
המתכון באדיבות מסעדת FISH, רח’ פרופ’ בני חבוט 7 ראשון-לציון.
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
3 תגובות
כניסה
3 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

