www.10dakot.co.il

פטריות מוקפצות

מתכון לפטריות מוקפצות ברוטב טריאקי -תוספת מושלמת לכל ארוחה. טעים להגיש חם או בטמפ' החדר.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
פטריות מוקפצות
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

14-17 דקות

מס׳ מנות

5 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת פטריות מוקפצות

  • 4 חבילות של פטריות שמפיניון שלמות או חצויות (ניתן לשלב חצי כמות עם פטריות פורטבלו).
  • 5 שיני שום קלופות פרוסות דק
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
  • מעט תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)

איך מכינים פטריות מוקפצות?

  1. שוטפים את הפטריות ומייבשים היטב. פטריות קטנות ניתן להשאיר שלמות, פטריות בינוניות-גדולות מומלץ לחצות לשניים.
  2. מחממים ווק או מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הפטריות ופרוסות השום על אש בינונית במשך 12-15 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות (יש לערבב מידי פעם). את הנוזלים שהצטברו שופכים בעדינות מהמחבת.
    הפעל טיימר (12 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מתבלים ב-4 כפות מלאות רוטב טריאקי ומוספים מעט מלח, פלפל שחור וקמצוץ תבלין צ’ילי (לא חובה). מערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים ומסירים מהאש.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
50 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

50 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות