מצרכים להכנת פטריות מוקפצות
- 4 חבילות של פטריות שמפיניון שלמות או חצויות (ניתן לשלב חצי כמות עם פטריות פורטבלו).
- 5 שיני שום קלופות פרוסות דק
- 4 כפות רוטב טריאקי
- מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
- מעט תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)
איך מכינים פטריות מוקפצות?
- שוטפים את הפטריות ומייבשים היטב. פטריות קטנות ניתן להשאיר שלמות, פטריות בינוניות-גדולות מומלץ לחצות לשניים.
- מחממים ווק או מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הפטריות ופרוסות השום על אש בינונית במשך 12-15 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות (יש לערבב מידי פעם). את הנוזלים שהצטברו שופכים בעדינות מהמחבת.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים ב-4 כפות מלאות רוטב טריאקי ומוספים מעט מלח, פלפל שחור וקמצוץ תבלין צ’ילי (לא חובה). מערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
50 תגובות
כניסה
50 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

