מצרכים להכנת עראיס מפרגית
- כמות: 10 חצאים
- 5 פיתות רגילות חתוכות לחצי
- 600 גרם פרגיות
- 1 בצל בינוני
- 1 שן שום
- כוס דחוסה עלי פטרוזיליה טריים
תיבול:
- כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור
*תרסיס שמן קנולה של פאם איך מכינים עראיס מפרגית?
- טוחנים במעבד מזון את הפרגיות עם הבצל עם הפטרוזיליה עד לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מתבלים במלח, פפריקה, כמון, פלפל שחור ומערבבים היטב.
- ממלאים כל חצי פיתה בתערובת (אין צורך לבשל לפני) ומתיזים תרסיס שמן משני צידי הפיתה.
- מחממים מחבת אש גבוהה (אין צורך לשמן) וכשהמחבת חמה מניחים עליה את חצאי הפיתות וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה.
- בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- לאחר הצריבה במחבת, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפיה ומכניסים לתנור החם למשך 12-15 דקות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים, חוצים כל חצי פיתה לשני רבעים ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
8 תגובות
כניסה
8 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

