מצרכים להכנת חזה עוף ופתיתים בנינג'ה
- 2 יחידות חזה עוף שלם (כ-250 ג’ כל יחידה)
- 2 כוסות פתיתים מכל סוג שאוהבים
- 2.5 כוסות מים רותחים
- כוס וחצי אפונה וגזר משקית קפואה
- מרינדה לעוף: כף שמן, 3 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- תיבול לפתיתים: כף שמן, כפית שטוחה מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים חזה עוף ופתיתים בנינג'ה?
- פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי ומניחים בתחתית את הפתיתים. מתבלים בכף שמן ומערבבים. מוסיפים אפונה וגזר ומתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומערבבים.
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
- מתבלים את חזה העוף במרינדה (משאירים קצת מהמרינדה לשלב מאוחר יותר) ומניחים על צלחת הטיגון.
- מפעילים את המכשיר ומזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי.
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה, מכוונים את הטמפ’ ל-170 מעלות, את הטיימר ל-8 דקות ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
- לאחר 8 דקות פותחים את המכשיר, מברישים את חזה העוף שוב במרינדה, סוגרים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- פותחים את המכשיר, מסירים בזהירות את צלחת הטיגון עם העוף ומערבבים את הפתיתים.
- בעזרת סכין חותכים את חזה העוף לפרוסות ומגישים לצד הפתיתים.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
8 תגובות
כניסה
8 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

