מצרכים להכנת עוגת בננה ללא סוכר
- 1 ביצה
- שליש כוס תחליף סוכר סוויטאנגו
- שליש כוס שמן קנולה
- בננה וחצי בשלות מעוכות
- שליש כוס (80 מ”ל) מים מעורבבים עם כף מיץ לימון טרי
- כוס (140 ג’) קמח כוסמין לבן
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- רבע כוס (25 ג’) אגוזי מלך קצוצים
- רבע כוס שוקולד צ’יפס ללא סוכר (סוויטאנגו)
איך מכינים עוגת בננה ללא סוכר?
- מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את הקמח היטב עם אבקת האפיה והסודה לשתיה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם הממתיק. מוסיפים שמן, בננה מעוכה ומים עם לימון ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים. בסוף מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים ערבוב קל (ניתן להשאיר קצת שוקולד צ’יפס לפיזור מעל).
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
13 תגובות
כניסה
13 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

