מצרכים להכנת ספגטי עם חזה עוף
- חבילת ספגטי (500 גרם)
- חצי בצל בינוני קצוץ דק
- 400-500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- תיבול לעוף: שליש כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור, כף מלאה קורנפלור/קמח
- 2 שיני שום קצוצות
- חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- כוס וחצי (360 מ”ל) מים רותחים
תיבול:
כף סילאן (או כפית סוכר), חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת (לא חובה)איך מכינים ספגטי עם חזה עוף?
- מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה ומעבירים למסננת.
- במקביל, מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (מומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק).
- מתבלים את קוביות חזה העוף במלח, פפריקה, פלפל שחור וקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים שום קצוץ, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומים רותחים. מערבבים ומתבלים בסילאן, מלח, פלפל שחור ותבלין מיובש. מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.
- מוסיפים לסיר את הספגטי המבושל ומערבבים היטב, עד לספיגת הטעמים. מכסים ומבשלים במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מי שאוהב חריף, מומלץ לפזר על המנה קמצוץ פפריקה חריפה.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
131 תגובות
כניסה
131 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

