מצרכים להכנת ספגטי ברוטב עגבניות חריף
- 1 חבילה ספגטי (500 גרם)
- חצי בצל בינוני קצוץ דק-דק
- 4 שיני שום כתושות
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- כוס ורבע מי בישול (*המים בהם בישלנו את הפסטה)
- כף מלאה אריסה חריפה (אריסה זה ממרח פלפלים חריפים קנוי מוכן)
תיבול:
- כפית מלאה סוכר, כפית מלח, חצי כפית תבלין בזיליקום, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
איך מכינים ספגטי ברוטב עגבניות חריף?
- מכינים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה. שומרים כוס ורבע ממי הבישול ומעבירים את הספגטי למסננת. מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות בעזרת מזלג.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים שום כתוש ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומי בישול ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים כף אריסה ומתבלים בסוכר, מלח, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ-7 דקות, טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
- יוצקים את הרוטב על הספגטי ומערבבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







