www.10dakot.co.il

ספגטי ברוטב עגבניות חריף

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות פיקנטי

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

15 דקות

מס׳ מנות

4-5 מנות

כשר מסוג

מצרכים

  • 1 חבילה ספגטי (500 גרם)
  • חצי בצל בינוני קצוץ דק-דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כוס ורבע מי בישול (*המים בהם בישלנו את הפסטה)
  • כף מלאה אריסה חריפה (אריסה זה ממרח פלפלים חריפים קנוי מוכן)

תיבול:

  • כפית מלאה סוכר, כפית מלח, חצי כפית תבלין בזיליקום, רבע כפית שטוחה פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מכינים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה. שומרים כוס ורבע ממי הבישול ומעבירים את הספגטי למסננת. מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות בעזרת מזלג.
  2. מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים שום כתוש ומערבבים כחצי דקה.
  3. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומי בישול ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים כף אריסה ומתבלים בסוכר, מלח, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ-7 דקות, טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
  5. יוצקים את הרוטב על הספגטי ומערבבים.
*מי שלא אוהב חריף אפשר להמיר כף אריזה בכף נוספת של רסק עגבניות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
56 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות