www.10dakot.co.il

ספגטי בפסטו ועגבניות

ארוחת ספגטי טעימה ומהירה! ספגטי עם רוטב פסטו ועגבניות שרי שמכינים בצ'יק. ניתן להכין עם פסטה מוכנה שיש לכם במקרר.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ספגטי בפסטו ועגבניות
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

20 דקות

מס׳ מנות

4-5 מנות

כשר מסוג

/

מצרכים להכנת ספגטי בפסטו ועגבניות

  • 500 גרם פסטה מסוג ספגטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 3 קוביות שום קפואות (או 3 שיני שום כתושות)
  • 4 כפות מלאות רוטב פסטו
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מחית קארי ירוקה (מוסיף טעם פיקנטי אבל אפשר לוותר)
  • חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

איך מכינים ספגטי בפסטו ועגבניות?

  1. מכינים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה. מעבירים את הספגטי למסננת, מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות בעזרת מזלג.
  2. מחממים סיר סוטאז’ או מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את השום הקצוץ ועגבניות השרי במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעגבניות מתרככות מעט.
  3. מוסיפים שום קפוא ומערבבים עד להמסה. מערבבים בקערית 4 כפות מלאות רוטב פסטו, 3 כפות שמן זית, מחית קארי (לא חובה), חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור ומוסיפים למחבת. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב בעזרת 2 מזלגות, עד שכל הספגטי מכוסה ברוטב באופן אחיד. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

לשדרוג המנה אפשר להוסיף חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת ושליש כוס גבינת פרמזן מפוררת. את הגבינות יש להוסיף בסוף הבישול ולערבב 1-2 דקות על אש גבוהה.
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
18 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות