מצרכים להכנת סופלה ללא תוספת סוכר
- 50 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
- 25 גרם חמאה / מרגרינה
- 2 כפות סוכר סוויטאנגו
- קמצוץ מלח
- ביצה
- 2 כפות (20 ג’) קמח תופח
למילוי:
- שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
איך מכינים סופלה ללא תוספת סוכר?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החמאה ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה.
- מוסיפים סוכר סוויטאנגו וקמצוץ מלח ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים.
- משמנים 2 ספלים קטנים או תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לגובה שני שליש. מטמינים בכל שקע חצי כפית שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, עד שהצדדים אפויים, בפנים נוזלי ומלמעלה יש קרום אפוי (כדאי להשתמש בסטופר שכן אפית יתר תהפוך את הסופלה למרקם עוגתי יבש ולא נוזלי מבפנים).
- מגישים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
3 תגובות
כניסה
3 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







