מצרכים להכנת סביצ'ה
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1/2 בצל סגול
- חופן כוסברה
- לימון שלם
- 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)
- מיץ מחצי לימון
- מלח
- פלפל
איך מכינים סביצ'ה?
- חותכים את את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ. מקלפים את הלימון וחותכים לקוביות.
- מניחים את כל החומרים בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
המתכון באדיבות השף חיים גרשון ממסעדת “לאנטריקוט”, רח’ אחד העם 28, תל אביב.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
2 תגובות
כניסה
2 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

