מצרכים להכנת נודלס בקארי וקרם קוקוס
- 300 גרם אטריות ביצים (נודלס)
- בצל בינוני קצוץ
- 4 שיני שום פרוסות
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות (250 ג’)
- כוס אפונה משקית קפואה
- 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
תיבול:
- חצי כוס קרם קוקוס
- 4 כפות רוטב סויה
- כף מחית (ממרח) קארי ירוקה
איך מכינים נודלס בקארי וקרם קוקוס?
- מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה ומעבירים למסננת.
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן (מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק). מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את פרוסות השום והפטריות ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים את האפונה ומערבבים כדקה.
- מערבבים בקערית: חצי כוס קרם קוקוס, 4 כפות רוטב סויה ומחית קארי ירוק.
- מוסיפים את הנודלס המבושל ומתבלים ברוטב. מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים כדקה נוספת ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*ניתן להכין מראש עד השלב של הוספת הרוטב. את הרוטב מומלץ להוסיף סמוך להגשה.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
40 תגובות
כניסה
40 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

