www.10dakot.co.il

מתכון לקרוטונים

קרוטונים ביתיים פריכים וממכרים שלא תוכלו להפסיק לאכול! ניתן להגיש עם מרק או לאכול כנשנוש. מתכון מעולה לניצול שאריות של חלה משבת, לחם יבש או חיסול החמץ לקראת פסח.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
מתכון לקרוטונים
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

12 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת מתכון לקרוטונים

  • 5 פרוסות חלה או לחם חתוכות לקוביות קטנות בגודל 1.5 ס”מ
  • 5-6 כפות שמן זית
  • שליש כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת
  • רבע כפית מלח
  • חצי כפית אבקת שום (אפשר לוותר)
  • מעט פלפל שחור

איך מכינים מתכון לקרוטונים?

  1. מחממים מראש תנור ל-170 מעלות (חום עליון וחום תחתון).
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה ושמים את קוביות הלחם. מערבבים היטב עם השמן והתבלינים עד לכיסוי אחיד.
  3. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-12 דקות.
    הפעל טיימר (12 דק’)
    +
    טיימר פועל
  4. מוציאים מהתנור ומניחים לקרוטונים להתקרר לגמרי. לאחר מכן שומרים בצנצנת או קופסה סגורה על השיש.
מתכון לקרוטונים
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
77 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

77 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות